Browse By

Poskupljenje festivalskih ulaznica za Exit


Promotivna prodaja festivalskih (četverodnevnih) ulaznica za Exit Festival po cijeni od 550 kn u Hrvatskoj će trajati do ponedjeljka 4. srpnja. Od utorka, 5. srpnja na snagu stupa puna cijena koja će iznositi 875 kn za festivalsku ulaznicu.
U prodaji se nalaze i jednodnevne ulaznice po cijenama 215 kn (četvrtak, petak i nedjelja) i 250 kn (subota). Njihove cijene će ostati nepromijenjene do kraja prodaje, isto kao i cijena kampa od 185 kn.
Do 12. Exit Festivala i još jednog nezaboravnog provoda na Tvrđavi dijeli nas još jako malo. Od 7. do 10. srpnja pozornicama festivala prodefilirat će neka od najvećih glazbenih imena današnjice kao što su Arcade Fire, Grinderman, Pulp, Portishead, Jamiroquai, Underworld, M.I.A., Santigold, Deadmau5, Groove Armada, Editors, House of Pain, Femi Kuti i mnogih drugi. Ukupno više od 600 izvođača na više od 20 pozornica, spektakularna Dance Arena koja slavi svojih deset godina, premijerni 3D Disco i još puno iznenađenja koja čine jedan od 9 najvažnijih festivala na svijetu (prema CNN-u).
Službena prodajna mjesta Exita su sljedeća:
Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
ShoeBeDo Portanova, Svilajska 31a, Osijek
Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj
Više informacija na: