Browse By

Počinje Enter ludilo: U Split stiže Arno Cost


Zagrijavanje za vruće ljeto počinje u petak, 01. srpnja Enter festival warm up partyjem. Nakon što je godinama bio isključivo tranzicijski grad, bez atraktivnih zabavnih sadrzaja, Split je konačno, nakon nekoliko godina, dobio svoj festival te postao prava ljetna party destinacija za sve željne zabave. Podsjetimo, Enter festival održat će se od 4. do 6. kolovoza na Bačvicama, a nastupit će neka od najvećih imena elektronske glazbe kao što su Axwell, Sander Van Doorn, Ladiback Luke te mnogi drugi.
U petak će se u Hemingwayju održati prvi u nizu Enter festival warm up partyja na kojem će nastupati jedan od najtalentiranijih francuskih DJ-eva, Arno Cost. Ulaz je besplatan.

Arno Cost

Arno Cost je u vrlo kratkom vremenu zasjeo na sve vrhove svjetskih Top glazbenih lista, te postao nezaobilazno ime najvećih klupskih i festivalskih evenata diljem svijeta. Njegove pjesme su redovito dio popularne kompilacije “Fuck Me I’m Famous”, koju svake godine izdaje najpoznatiji svjetski DJ David Guetta.
http://www.youtube.com/watch?v=igiRVSqSaqA
Kako do ulaznica za Enter festival?
Ulaznice za Enter festival se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, a cijena ulaznica do 01. srpnja iznosi 100 kn za jednodnevnu i 200 kn za festivalsku ulaznicu.
Za više informacija, posjetite službenu web i facebook stranicu Enter festivala.
Linkovi:
www.enter-festival.com
www.facebook.com/enterfestivalofficial