Browse By

Moon & Rocks Festival 2011: Upoznajte izvođače!


6. kolovoza na gradskom stadionu u Novalji održava se Moon & Rocks 2011. festival. Vrijeme je da upoznate izvođače!
Infected Mushroom po prvi puta gostuju u Hrvatskoj
Pshihodelicni trance dvojac nastupiti će live 6.08.2011 na velikoj bini Gradskog stadiona u sklopu Moon & Rocks Festivala gdje će po prvi puta za našu publiku odraditi spektakularan koncert na kojem će vrtiti samo hitove sa njihovih posljednjih šest albuma. Dvojac čine Erez Eisen i Amit Duvdevani koji trenutno žive i rade u Los Angelesu.
Yolanda Be Cool
Yolanda Be Cool je australski bend koji čine neponovljivi duo, Sylvester Martinez i Johnson “Durango Slim” Peterson. Suradnja s australskim producentom DCUP (pravim imenom Duncan MacLennan) okrunjena je međunarodnim singlom “We no speak Americano”. Sa istoimenim hit singlom ubrzo su osvojili vrhove Britanskih, Španjolskih, Njemačkih, Meksičkih, Danskih, Švicarskih i Ekvadorskih ljestvica i ušli u Top 5 najvrćenijih izvođaća u Australiji, Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i Norveškoj.  Yolanda Be Cool je dobila dvije nominacije 2010 na ARIA Music Awards koje uključuju “Best Dance Release” i “Najpopularniji australski singl” za “We no speak Americano”.
X – Press 2 ekspresno potvrdili svoje gostovanje na Moon & Rocks festivalu
Po prvi puta u Hrvatsku dolazi nam megapopularan dvojac X – Press 2. X-Press 2 kroz pjesme “Muzik Express”i “London Xpress” obilježili su početak svoje underground karijere. X-Press također je stekao popularnost na klupskoj sceni sa svojim multi-decked setovima. Njihov debi singl “Sound” je otišao na # 1 Hot Dance Music / Club Play ljestvice u 1996.
2001 su  izdali hit album koji se proslavio sa njihova dva singla “Smoke Machine” i “Lazy”.
Oba singla zasjala su na prvom mjestu svih svjetskih top lista. Vokal na “Lazy” pjevaju David Byrne iz Talking Heads, a na “I Want You Back” Dieter Meier i Yello.
Timo Maas – i on je ovo ljeto sa nama na Moon & Rocks Festivalu!!!
Jedno od najtraženijih klupskih imena na svijetu – Timo Maas potvrdio je svoje gostovanje 6.08.2011 na Moon & Rocks Festivalu kada će predstaviti uratke sa svoja dva posljednja studijska albuma. Iako je prva asocijacija na Timo Maasa zapravo kolaboracija s Brianom Molkom iz Placeba, te popularnom Kelis, Timo aktivno djeluje kao afirmirani DJ gotovo dva desetljeća, no afirmirao se tek albumom “Loud” 2002. godine, dok je stvarnu planetarnu slavu stekao nasljednikom “Pictures” 2005. s kojeg je doslovce svaka pjesma postala klupski hit. Ovaj je Nijemac, inače po struci injženjer telekomunikacija, od lokalnog hanoverskog kluba krajem osamdesetih prešao na strane klubove gdje je počeo producirati i stvarati vlastitu glazbu, koja mu je osigurala brojne nagrade i priznanja, uključujući i nominaciju za nagradu Grammy.
Astralis / institucija
Početkom 1998, Go Cut, Damir Ludvig i Goran Štetić napravili su „big bang” na Hrvatskoj klupskoj sceni. Počeli su organizirati svoje partye pod nazivom  „Astralis“. Klub “The Best”,  najveći najpopularniji zagrebački klub bio je rezidencija Astralisa punih 10 godina, a Astralis drži rekord posjećenosti sa preko 4000 prodanih ulaznica na jednom partyu!
Otok Pag sa Gradom Novaljom te Plažom Zrće postali su jedna od najvećih ljetnih party destinacija na Jadranu te ih se u svijetu isto tako redovno spominje u kontekstu Ibiza Istočne Europe gdje se na tisuće ljudi okuplja tražeći ekskluzivne programe koji sa najboljim svjetskim DJ-ima garantiraju jedinstvenu zabavu i doživljaj elektronske dance glazbe i scene.
Otok Pag sa svojim plažama je postao najpoželjnija zabavna destinacija i unikatno ljetno mjesto za lude provode i zabavu.
Poveznice:
www.astralis.com
www.disco.hr
Ulaznice za ovaj festival možete kupiti u sustavu Eventima.