Browse By

Pool partyu u aquaparku Adamovec!

Čarobni vodeni svijet nadomak Zagreba priprema pravo ljetno osvježenje! Ove subote, 17. kolovoza u Aquaparku Adamovec očekuje nas veseli Pool Party od 16 – 19 sati uz zarazne ljetne ritmove DJ Basty-ja te šarene i osvježavajuće koktele.
 
“Trudimo se svojim gostima stalno nuditi nove sadržaje, a Pool Party idealna je zabava za sve one koji nisu imali priliku otputovani van grada ili onima kojima je godišnji već završio. Odlična glazba i ovaj prekrasni ambijent pozivnica su svima da nas posjete već ove subote i da otputuju u naš čarobni vodeni svijet.“ – izjavio je voditelj Aquaparka Adamovec Andreas Čulifaj.
 
Aquapark Adamovec nudi bogat wellness i fitness program, brojne saune (finska, parna kupelj, biosauna), kneipp za masažu nogu, tuševi iznenađenja. U zatvorenom dijelu aquaparka nalaze se i dva jaccuzija kapaciteta deset osoba. Za dobru kondiciju i njegu tijela tu su fitness centar te prostori za masaže. Gastronomske delicije aquapark Adamovec nudi u prostoru restorana, looby i bikini bara.
 
Aquapark Adamovec ekološki je kompleks čiji je cijeli sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode. Novootvorena moderna kupališna oaza velika je investicija u kontinentalni turizam, koja će sasvim sigurno dodatno oživjeti ljupko mjesto Adamovec, te Zagrebu i okolici dati novi sadržaj najmodernijeg oblika.