Browse By

RICARDO VILLALOBOS NA SONUS FESTIVALU!


DJ Ricardo Villalobos stiže na na Sonus festival! Najljepši klub  Mediterana i 25. najbolji klub svijeta  – novaljska Papaya ugostit će jedan od najpoznatijih svjetskih programa Cocoon Heroes četvrtoga dana festivala koji će se održati od 21. do 25. kolovoza na najljepšoj plaži na Jadranu.

 

Cocoon Heroes na Sonus festivalu predstavljat će jedan od prvih članova Cocoon obitelji, velikan elektronske glazbe, uz čije južno-američke tonove i meditativan ritam jednostavno zaboravite na mjesto i vrijeme – Ricardo Villalobos. Uz Ricarda, za ludi provod u klubu Papaya, zaduženi su još i Onur Özer i Dorian Paic, dugogodišnji članovi Cocoona, za koje ne sumnjamo da će osigurati odličan provod.Nakon dnevnog Cocoon Heroes partyja, za večernji program su zaduženi Luciano i artisti s njegove Cadenza etikete.

 

Cocoon etiketa, koju je 2000. god osnovao Sven Väth, niže uspjehe i organizira partije pod imenom Cocoon Heroes diljem svijeta te i dalje ponosno nosi titulu top tri večeri na Ibizi. Glazbena etiketa papa Svena, kako ga vole zvati fanovi, pokrenuta je s ciljem da pomogne mladim i neafirmiranim producentima.

 

Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kn za HR & EX YU goste možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu , a za više informacija o programu festivala, boatpartyja, after partyja i savjetima o smještaju posjetite www.sonus-festival.com ili na lokalnu Facebook grupu Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).

 

SONUS FESTIVAL // 21. -25. kolovoza 2013. // ZRĆE BEACH

 

Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, DJ Sneak, Chris Liebing, Magda, Zip, Cassy, Davide Squillace, Valentino Kanzyani, Joseph Capriati, Margaret Dygas, Matthias Tanzmann, Karotte, Pan-Pot, 
tINI, Mathias Kaden, Onur Özer, Guti live, Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Alex Picone, Dani Casarano.Sonja Moonear, Nick Curly, Dan Andrei, Premiesku live, Andrea Oliva, Enzo Siragusa, Dorian Paic, Binh, Yaya, Reas, Meat, Bunte Bummler live i brojni drugi.