Browse By

Pokreće se regionalni magazin Urban Bug

Mjesečni vodič kroz alternativnu kulturu iz Srbije – URBAN BUG pokreće novi regionalni online magazin – MAG URBAN BUG! Recept koji već pet godina uspješno funkcionira u zadovoljavanju potreba pratioca alternativne kulture, ali i onih koji u njenom održanju neposredno sudjeluju, poslužio je jačanju ove scene na prostoru cijele regije, i to pokretanjem regionalnog on-line magazina.
Ono što ovu ideju čini posebnom jest njen primarni cilj, a to je povezivanje mladih učesnika i pobornika alternativne kulture sa prostora šest zemalja. Mjesečni on-line magazin izlazit će na stranici mag.urbanbug.net, i na jednom mjestu imati ćete vijesti, intervjue, infomacije i najave događaja iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Slovenije.
Za upotpunjavanje fuzije koja je počela obuhvaćati i objedinjavati sve najznačajnije točke alternativne kulture u regiji, na prostoru Bosne i Hercegovine odgovoran je internet potal Clubvibes.info, koji bosanskohercegovačku publiku već godinama aktivno hrani najnovijim novostima iz svijeta elektronske muzike, a design, DTP i publishing povjeren je Symbiosis agenciji. Clubvibes svim promotorima i ljubiteljima alternativne kulture nudi mogućnost suradnje na ovom projektu, a u cilju unapređenja i razvitka klupske scene. Tako se svi oni koji imaju neku zanimljivu najavu, vijest ili intervju mogu javiti na e-mail: nele@clubvibes.info.
– Prvi broj Mag Urban Bug on-line magazina izlazi 4.12.2009. godine, a na prostoru Srbije izlazit će i print izdanje.