Browse By

Tiesto krenuo na novu svjetsku turneju

tiesto600
Zajedno sa novim četvrtim studijskim albumom Tiesto je krenuo i na novu spektakularnu turneju kojom će obići cijeli svijet kako bi novi album što bolje dočarao svojim fanovima ali i onima koji će to tek postati. Kako bi svi posjetitelji doživjeli isto iskustvo Kaleidoscope turneje Tiesto putuje kao prava rock zvijezda sa vlastitim kamionima u kojima se nalazi oprema za sam nastup. Tako na svakom nastupu očekujte ogroman ekran iza dj-a gdje se vrte posebne projekcije snimljene samo za ovu turneju, svjetlosni, vatreni, dimni efekti i slično.
Opširni plan turneje izgleda ovako: Sjeverna Amerika listopad – studeni 2009, Južna Amerika prosinac 2009 – siječanj 2010, Australia Asia siječanj – veljača 2010, Europa ožujak – svibanj 2010 te festivali u Europi i Sjedinjenim Državama u ljeto 2010.
Neslužbeno se spominje i Hrvatska kao mjesto nastupa u periodu ožujak – svibanj 2010 no za sada nema službene potvrde. Turneja je počela u prekrasnoj Hammerstein Ballroom u New Yorku koja je bila rasprodana tri dana zaredom. A kako je to izgledalo možete vidjeti u sljedeća tri videa koja su snimljena na tom mjestu:

Tiesto – Louder Than Boom

Tiesto feat. Calvin Harris – Century

Three 6 Mafia feat. Tiesto – Feel It (Tiesto’s Feel It On The Floor Remix)


Piše: Slaven Makar, Brija.com
Photo: mananetwork.net