Browse By

Počinje snimanje novih epizoda NUKLEUSa u Sirupu


Trenutno jedina TV emisija o elektroničkoj glazbi ”Nukleus” od 07. travnja snima se u Sirupu, a emitira srijedom na CMC-u od 01h… Emisija Nukleus u potpunosti je posvećena elektronskoj glazbenoj sceni. Dosad je ugostila najpoznatija imena hrvatske elektronske scene te brojne mlade i neafirmirane DJ-e. Uvodnih 5 minuta rezervirano je za kratko predstavljanje gosta, a potom slijedi 45minutni miks.
Nukleus je dobio važno mjesto na hrvatskoj elektronskoj sceni, a pobudio je zanimanje i starije gledateljske populacije. Danas je to jedina TV emisija na našem prostoru u potpunosti posvećena elektronskog glazbi i novitetima, a s emitiranjem je započela još 2006.godine. .
Emisija u kojoj kroz “blokove” unutar jednog sata obrađujemo područja. Predviđeni blokovi su klasika, informacije i novosti s područja el. glazbe, intervju, svirka u živo iz Sirupa, recentna globalna el. glazba, hrvatski autori, eksperimentalni izražaj te rubrika “Pošalji promo” Stoga, pozivamo sve mlade DJ/Producente iz EU da svoje promice linkaju na Zid našega Profila Nukleus Croatia.
Od 5/2011 godine Nukleus se prikazuje na nacionalnoj glazbenoj televiziji CMC.
Na prvom Nukleusu u Sirupu gostuje Adam Juan iz Leeda te Astralisov Ludvig…
Mladog DJ-a i producenta Adama Juana uglavnom se ponajviše veže uz Warehouse, najpoznatiji klub u Leedsu i njegovu rezidenciju u sklopu Sequence programa, kao i Locodisco u klubu Mint, a godinama već uređuje i vodi radio emisiju na Radio Frequency FM, vodećoj radio stanici u Leedsu posvećenoj elekroničkoj glazbi.
Osim kao DJ, Adam je odnedavno zapažen i kroz svoje autorske uratke pa je tako njegov prvi EP ”Carpe Noctem” na LS City Recordsu dobio odlične kritike struke i publike. Njegov je stil, kako kaže:
”A mindblowing fusion of energetic house music and deep grooves”
Osim Adama, u Sirupu će se za miks pultom pojaviti i dobro poznati zagrebački DJ Ludvig, dok mali floor pleše uz…
Upstairs PlaiGrnd :
Nox (Sirup, tekkheadz)
Shinn live! (zagrebground)
Spinn (zagrebgorund)
Ulaz na prvi Nukleus u Sirupu je 45kn, uz standardni Sirupov discount happy hour od 23 do 01h.
Kupnjom ulaznice podržavate i realizaciju emisije…