Browse By

Britanski DJ dvojac Freemasons u Mansionu


Miljenici hrvatske publike Freemasons ovog petka gostuju u omiljenom zagrebačkom klubu Mansion. Nakon otvorenja nove proljetno – ljetne sezone Mansion ovo petka 30. ožujka priprema pravu glazbenu poslasticu za sve goste željne vrhunskog glazbenog doživljaja. I ovog proljeća u goste nam dolaze britanski glazbeni DJ dvojac Freemasons.
Za Hrvatsku nas vežu prekrasne uspomene. Svaki od naših nastupa bio je nevjerojatan doživljaj, a vjerujem kako će ovog petka u Mansionu biti isto. Pripremamo najbolji tulum za Vas.” – izjavio je Russell Small.
Ulaznice za nastup Freemasonsa u Mansionu u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od 60 kuna u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili na ulazu u klub na dan nastupa po cijeni od 70 kuna.
Freemasons su britanski glazbeni dvojac iz Brightona. Producenti Russell Small i James Wiltshire zajedničku su suradnju započeli prije šest godina i od tada se ne silaze sa svjetskih top lista brojnim remixevima koji su ih i proslavili. “When the heartache is over“ Tine Turner, “Mesmerized“ Faith Evans, “Déjà vu“ Beyonce, inače nominiran za američki Grammy, “Work” Kelly Rowlad, samo su neki od njihovih svjeskih uspješnica. Dvojac je nastupao širom svijeta, a u Hrvatskoj su uz Mnasion gostovali i u novaljskom klubu Papaya gdje gostuju i ovog ljeta. U Mansion dolaze nakon nedavno održanog nastupa ispred 10 000 rasplesanih obožavatelja u New Yorku.
They are a symbol of change, joy, and colour.
Their flight appears as dancing, and a reminder not to take things so seriously.
They are reminders to get up and move, for if you can move you can dance, and dance brings joy.
It’s a powerful symbol for transformation. It leaves the safety of the cocoon in it’s new form. It is a strong symbol of metamorphosis, with distinct stages.