Browse By

Počinje europska turneja zadarskog The Garden Festivala

Zadarski hrvatski ljetni festival THE GARDEN ovog petka ima prvo europsko predstavljanje u britanskoj prijestolnici Londonu čime Festival započinje svoju europsku promo turneju.
Zadar/Zagreb, 28. travnja 2009.- Zadarski festival klupske glazbe The Garden ovog će petka, 01. svibnja 2009., imati svoje prvo ovogodišnje predstavljanje na događaju nazvanom ‘The Garden Festival UK Launch Party‘ u poznatom klubu CARGO u britanskoj prijestolnici. Prvi od nekoliko najavnih događanja zadarskog The Garden festivala po europskim gradovima ujedno će poslužiti, u ovo doba recesije i, po najavama, neizvjesne turističke sezone, kao kvalitetna i atraktivna promocija grada Zadra i okolice te Hrvatske općenito, a iako su ulaznice za ovogodišnji The Garden festival većim dijelom rasprodane na međunarodnom tržištu, interes za najavna događanja ali i sam srpanjski festival iznimno je velik. Na londonskom The Garden partyju nastupit će zvijezde britanske klupske scene: Joe 90, Andy Blake, The Souljazz Orchestra, Hugo Mendes TBC …
garden-festival
Nakon Velike Britanije The Garden turneja u narednim će mjesecima, prije početka samog Festivala, posjetiti i Španjolsku, Francusku, Italiju i Zagreb!
The Garden Festival ovog se ljeta, po četvrti puta, održava u deset festivalskih dana u razdoblju od 03. do 12. srpnja. Dani vikenda rezervirani su za nastupe svjetski poznatih izvođača i DJ-a, dok će dani u tjednu biti rezervirani za nešto mirnije i opuštenije ritmove. Među brojim potvrđenim izvođačima na ovogodišnjem The Garden u nastupaju: Henrik Schwarz, No Fakin DJ, Crazy P, Dixon, Giles Smith, Gilles Peterson, Greg Wilson, James Priestley, Joey Negro, Jogarde, Norman Jay, Terry Farley, Todd Terje, i brojni drugi.
Ulaznice za Hrvatsku i regiju puštene su u prodaju na internet stranicama Festivala www.thegardenfestival.eu , a na istoj adresi mogu se pronaći i brojne informacije i zanimljivosti o programu ovogodišnjeg Festivala.