Browse By

Eddie F. u Stereo Dvorani

Foundation club serijal BalanceFM organizacije je prvi puta predstavljen javnosti prošle godine povodom zajedničke proslave rođendana rezidenta BalanceFM-a: Lemon-a i Mark Ash-a. Dogodila se proslava koja je potvrdila postojanost njihovog utjecaja, doprinosa i razvoja na domaćoj klupskoj sceni.
Foundation, kao projekt koji se održava jednom godišnje u prvom kvartalu mjeseca svibnja, prošle je godine po prvi puta u Hrvatskoj ekskluzivno ugostio velikana globalne scene DANNY HOWELLS-a, te je nedvojbeno bio najisčekivaniji i najposjećeniji događaj u prošlogodišnjoj klupskoj sezoni Stereo Dvorane.
Za ovogodišnje slavlje Foundation-a, BalnaceFM se odlučio osvrnuti na jednog od utemeljitelja house scene susjedne države Slovenije, na vrlo uspiješnog i nadasve aktivnog producenta, dj-a i organizatora EDDIE F-a koji je mnogima poznatiji kao EDDY THE FISH, a koji uvijek dobar dojam ostavlja prodrmavajući naše klupske podije i nikog ne ostavlja ravnodušnim. Uz EDDIE F-a, LEMON-a i MARK ASH-a, podij Stereo Dvorane ugrijat će aktivist, akter i svjedok razvoja: SIR JANE.
Garancijom za dobar provod, BalanceFM vas poziva da svojom prisutnošću uveličate slavlje FOUNDATION-a!!!