Browse By

Počela sezona partijanja: Tisuće mladih stranaca na otvorenju kluba Aquarius na Zrću

Klub Aquarius na Zrću ovog je vikenda uz više od tisuću posjetitelja iz Hrvatske te 25 stranih zemalja svijeta otvorio svoja vrata i najavio još jednu senzacionalnu sezonu na najluđoj party destinaciji na Jadranu! Još jedno Aquariusovo ljeto na Zrću, novaljskoj plaži koja se upisala na svjetsku kartu napopularnijih odredišta za zabavu, o čemu posljednjih godina izvještavaju i pišu brojni svjetski mediji, počelo je Zrće Spring Break festivalom.
Internacionalni trodnevni glazbeni događaj kojemu je prisustvovalo preko tisuću mladih iz SAD-a, Francuske, Njemačke, Velike Britanije i drugdje, trajao je od 6. -9. lipnja, a spektakularnim setom zatvorila ga je Niki Belucci, najerotičnija DJ-ica na svijetu.
DSC_9247
Uz uvijek atraktivnu Niki, nastupili su i DJs from Mars, talijanski duo koji je svijet osvojio plesnom preradom proslavljenih pop hitova i rijetko viđenim scenskim nastupom – uvijek sviraju s kartonskim kutijama na glavama.
DSC_6147
Klub Aquarius najavljuje još jednu vruću i spektakularnu ljetnu sezonu, stoga ne propustite najbolju zabavu na Jadranu i upišite Aquarius na Zrću u svoju party mapu za ljeto 2013!