Browse By

LJETNA TURNEJA CRNE KUĆE POČINJE NA OPATIJSKOM FESTIVALU

Hrvatski hit Crna Kuća koji je u rekordnom roku izazvao senzacionalnu zainteresiranost publike kreće na svoju ljetnu turneju! Rasplesani franjevci, opatice, gričanke i vještice 14. lipnja u 21.30 sati na ljetnoj će pozornici Festivala Opatija oživjeti čarobnu priču Kaptola iz 16. stoljeća i bez sumnje do suza nasmijati sve one koji do sada nisu imali prilike pogledati ovu urnebesnu komediju.
Smijat ćete se nevjerojatnom sukobu Griča i Kaptola, uživati u profesionalnom plesu, pjesmi i glumi na najvišem nivou te bogatoj kostimografiji koja ostavlja bez daha. Step u tamnicama i paljenje vještica samo su neki od napetih trenutaka koje ćete vidjeti gledajući Crnu Kuću.
 Crna kuća – mjuzikl u boji originalno je djelo hrvatskih autora, oživljeno pod redateljskom palicom svjetski poznatog koreografa i redatelja Igora Barberića. Dramaturg mjuzikla je Igor Weidlich, a pojačanje je stiglo i s Broadwaya – glazbeni ravnatelj Seth Weinstein polirao je glasove i vokalne aranžmane. Za spektakl je zaslužna nezavisna B Glad produkcija, koja je prodrmala regiju uspješnicom Footloose. U glavnim ulogama zasjat će već uigrana glumačka postava, glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonija Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljava Hrvoje Foretić a negativca briljantni Damir Kedžo.
Sjajna glumačka postava, nezaboravna tematika i vrhunska scenografija čekaju vas raširenih ruku stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se dobro nasmijete!
Ulaznice za predstavu 14. lipnja 2013. od 21.30 sati mogu se kupiti po pretprodajnoj cijeni od 100, 120 i 150 kn putem servisa www.kulturaplus.com ili na blagajni Festivala Opatije radnim danom od 08:00 do 15:00 sati (Zert bb, Opatija) ili Dallas Music Shopu (Splitska 2A, Rijeka). Cijena ulaznica na dan izvedbe bit će 120, 150 i 180 kn.
www.crnakuća.com