Browse By

Pobjednici književnog natječaja Aquarius Music Shopa

Nepuna četiri tjedna prije objavljivanja zbirke kratkih priča iz prodavaonica ploča pod nazivom „Record Stories“ poznat je i pobjednik natječaja uz još dvojicu osvajača nagrada. Da podsjetimo, nagrade za autore najboljih triju kratkih priča su kompleti antologijskih albuma pop, rock i jazz glazbe po izboru Aquarius Music  Shopa.

Komisija u sastavu Nenad Bartolčić, Saša Drach, Kruno Lokotar, Gordan Muratović i Mojca Piškor odlučila je sljedeće:

  • Najboljom pričom proglašena je «Ena», autora Ivana Jozića iz Zagreba.
  • Drugoplasirana priča je «Kratki četvrtak», Saše Pavkovića također iz Zagreba
  • Treće mjesto zaslužio je Željko Ljubić iz Varaždina za priču «Nosač tuge».


Po prvi puta objavljujemo i listu svih autora koji su se ljubazno odazvali na pozivni dio natječaja i čije će se kratke priče, te jedan esej i jedna pjesma naći unutar korica ove zbirke uz dvanaest odabranih priča s natječaja.
Uz esej Viktora Žmegača i pjesmu Samuela Sachera, kratke priče iz prodavaonica ploča napisali su: Goran Ferčec, Zvonko Karanović, Andrej Nikolaidis, Gordan Nuhanović, Ante Perković, Sven Popović, Ivana Sajko, Mima Simić i Ivan Sršen.
Aquarius Music Shop želi se ovim putem još jednom zahvaliti svim autorima i svima koji su pomogli u uobličavanju ove zbirke koja će biti objavljena 16. travnja, na međunarodni Dan prodavaonica ploča.Pobjednici književnog natječaja Aquarius Music Shopa