Browse By

Astralis INSTITUCIJA konačno u Zagrebu!


Ekskluzivna projekcija nagrađivanog filma + veliki party! Dugoočekivana kino premijera filma „Astralis – institucija“ konačno u Zagrebu! 4 ekskluzivne projekcije filma održat će se u kinu Europa,  8. i 9. travnja od 19:30 i 21:00 sat!
Posebnost ovog događaja je veliki Astralis party  9. travnja u klubu The Best, prostoru oko kojeg se vrti filmska priča kroz prvih 10 godina Astralisa. Na partyju će nastupati gotovo svi protagonisti filma, uključujući Astral Projection i DJ Yaniva iz Izraela. Također, prije svake projekcije, publiku će pozdraviti DJi, sa kojima će se prije i nakon projekcije moći slikati.
Glasine su konačno potvrđene, te će se u kinu prikazivati integralna verzija filma u trajanju od 82 minute, koja je za američke festivale morala biti cenzurirana i skraćena! Hrvatska publika će imati prilike vidjeti cijelu redateljsku verziju filma Igora Neljaka.
Jedna jedinstvena ulaznica omogućuje ulaz i na kino projekciju i na party!
Kino Europa – projekcija filma:
„Astralis – institucija“ film: 8. travanj, 19:30 i 21:00
„Astralis – institucija“ film: 9. travanj, 19:30 i 21:00
Film traje 82 minute!
Cijena ulaznice: 80 kn parket, 100 kn balkon i 150 kn mezanin (u cijenu od 150 kn uključena je cuga i kokice i najbolja mjesta u kinu)
Pa još jednom jer svi pitaju :-) Jedna jedinstvena ulaznica omogućuje ulaz i na kino projekciju i na party.
Astralis – party, klub THE BEST (Zagreb), 9.travanj, 2011.
Nastupaju:
Astral Projection,
Yaniv,
Dogma 3000,
Ludvig,
Go Cut,
Hrvoje Golubic
Mario Matakovic
Upad na party je besplatan s ulaznicom sa kino projekcije.
Cijena upada na party na blagajni kluba je 150 kn.

Pretprodaja ulaznica:Kino Europa, Varšavska 3 u Zagrebu:  www.kinoeuropa.hr,
Pretprodaja ulaznica  putem interneta: www.kamo.hr Ako kupujete kino ulaznicu potrebno se registrirati na www.kamo.hr Procedura je vrlo brza i jednostavna.