Browse By

Atlantis Festival 2011 će trajati čak pet dana


Dojmovi od prošle godine još se nisu niti slegli, a Atlantis tim je već opako u organizaciji petog po redu Atlantis Festivala. Počeli su malo sramežljivo 2007. godine, te ubrzo izrasli u najveći ljetni splitski tulum koji svojim posjetiteljima nudi raznolike kulturne, sportske i glazbene programe u ukupno pet festivalskih dana. Dobro ste čuli, Atlantis Festival će se u svom petom izdaju proširiti na respektabilnih pet programskih dana.
U četiri izdanja koja je imao do sada, Atlantis Festival je obogatio glazbenu scenu, kao i scenu ostalih izvedbenih umjetnosti, te uvelike utjecao na razvijanje i promociju skejt subkulture kako grada Splita tako i cijele Hrvatske. Posjetitelji su imali priliku zabavljati se na prekrasnom lokalitetu tvrđave Gripe uz bandove kao što su Zoot Woman, Ladytron, Apparat, Shy Child, Thieves Like Us, uživati u raznim kulturnim sadržajima od kojih se ističe izložba poznatog tipografa i dizajnera Alexa Trochuta, kao i provesti nezaboravne večeri gledajući akrobacije ponajboljih europskih skatera kako se natječu u disciplini “Lord of the Lines” koja se održava na atraktivnoj lokaciji gradskog parka Đardin.
Atlantis Festival će nas nastaviti uveseljavati i ove, 2011. godine, na svom petom izdanju koje će se održati od 26. do 30. srpnja., a organizatori poručuju: “Zapalit ćemo Split za vrijeme trajanja kulturnog programa, odabrati najvještijeg skateboardera pod svjetlima reflektora te uživati u glazbenom programu na tvrđavi Gripe, koja će ponovno ugostiti velika imena svjetske i domaće glazbene scene.”
Povodom objave prvih informacija o Atlantis Festivalu 2011. u prodaju su puštene “early bird” festivalske ulaznice po cijeni od 100 kuna. Ulaznice možete kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr .
Kao i uvijek s Atlantisom se možete družiti na njihovom Facebooku i Twitteru.
www.atlantisfestival.hr