Browse By

Playground zagrijavanje osvaja Zagreb

Ako ste zbog kišne večeri ili nekog drugog razloga propustili prvo zagrijavanje za Playground, pripremite se za 17. i 25. svibnja i zagrijavanje zagrebačkog mora i kluba Gallery.
U subotu je u History baru odigran prvi Playground warm up party na kojem se kroz igru borilo za ulaznice, dobro plesalo, grickalo domaće kekse u produkciji Cookie Factory, sve u centru zagrebačke noćne šetnice.

Organizatori Playgrounda su Via-Tours i Terme Tuhelj gdje će se prve subote u srpnju održati prava poslastica elektronskog zvuka uz Freemasons (UK), Gramophonedzie (SR) i domaće provjerene DJ snage: The BeezKneez (Miss Lala i Kosta Radman), Pinta Indahouse, Yooma, Tony D i Nick.  Playground počinje u ranim popodnevnim satima 6. srpnja.
Za dnevni program potvrđen je nastup plesačica iz New Dimension plesne grupe koja će kroz promotivne radionice plesa dati koji koristan savjet zainteresiranima. Plesna grupa New Dimension pleše funk i jazz dance, a putem udruge Nova dimenzija od 2011. godine svoju inficiranost plesom prenose drugima. Do sad su sudjelovale na brojnim specijaliziranim i otvorenim festivalima kao što su Cest is the Best, Ritam Europe i drugi. Na natjecanju Dancing Steps održanom u travnju u zagrebačkoj Areni osvojile su prvo mjesto u kategoriji seniorki i posebnu nagradu za originalni plesni izričaj.
Publika će u samom kompleksu bazena “vodeni planet” imati na raspolaganju štandove s hranom za raznolike ukuse, nekoliko barova s osvježavajućim pićima te plesnu i druge zabavne radionice. Niz warm up Playground partija nastavlja se tijekom svibnja i lipnja. Prvi sljedeći održava se 17. svibnja u Gallery klubu na Jarunu, a 25. svibnja tijekom dana na Jarunskoj obali biti će održani i zagrebački Playground beach party. Svi zainteresirani za sudjelovanje u programu mogu putem Facebook stranice Playground pool party sudjelovati sa svojim vizijama idealne zabave, zaigrati u nagradnim izazovima i pridružiti se ostvarenju prvog Playgrounda.