Browse By

Hideout i Radio 808 otvaraju ljetnu terasu Aquariusa na zagrebačkom moru

U organizaciji s Radiom 808, Hideout u Aquariusu nudi dva floora s čak osam DJ-a tijekom noći. Na Bass Flooru za sve ljubitelje debelog bassa  pobrinut će se momci RRRamon, DMT i Basta, a tu je i pripadnica ljepšeg spola, ali zato ništa manje žestoka, Rea. Na House & Techno Flooru svoje će vještine demonstrirati uzdanici zagrebačke scene Pete Dux, Examine, Martyn Negro te gost iz Makarske Toni Juranović.
Otvaranje ljetne terase ovim pre partyjem, na koji upadate za 30 kuna do ponoći i 40 kuna nakon, odličan je uvod za festival koji se smjestio na jednoj od najljepšoj plaži Hrvatske – Zrću. Hideout  se i u svome trećem izdanju pobrinuo da bogatim line-upom vrhunskih izvođača i predivnom lokacijom osigura titulu najboljeg partyja ljeta.
Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl su  drum & bass dvojac Chase & Status, Marco Carola, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi.
Danonoćni ples i zabava su imperativ od 3. do 5. srpnja i to je još jedan razlog više da požurite po svoju ulaznicu i osigurate si nezaboravnu zabavu. Zbog toga se u Velikoj Britaniji i traži karta više, ali ulaznice su dostupne samo još stanovnicima regije po cijeni od 430,00 kn preko sustava Eventim.