Browse By

Juraj Zigman ambasador Student Day festivala

Pet nas dana dijeli od najvećeg regionalnog okupljanja studenata u Rijeci. Dvodnevnom druženju i opuštanju pridružit će se tisuće mladih, a najpoznatiji riječki modni dizajner Juraj Zigman i ove se godine uključuje u najluđu zabavu za mlade i daje podršku ovom zanimljivom projektu.
Četvrti po redu Student Day Festival 2013. uskoro u Rijeci! Svega nas pet dana dijeli od najvećeg okupljanja mladih na prostoru gata Karloline riječke. Gradonačelnik Rijeke simbolično će predati će ključeve grada studentima koji u dva dana bogatstvom kulturnih i glazbenih sadržaja stvaraju najveći događaj takvog tipa u regiji. Svoju podršku mladim ljudima i ove će godine dati poznati riječki modni dizajner Juraj Zigman. Samo za ovu priliku osmislio je majicu Revolucija koja će svojim dizajnom zasigurno privući mlade ljude.
“Jako sam sretan što sam ponovo dio ove sjajne priče. Mladim ljudima u Rijeci potrebna je potpoar, a ovim sam dizajnom majice pokazao kako ja vidim naš grad i studente. Naziv Revolucija predstavlja studenstku revoluciju i moju želju da ova generacija barem ovako pokaže revolt i da ih se na neki način čuje.“ – izjavio je Juraj Zigman ususret festivalu.
Četvrtom po redu Student Day Festivalu pridružit će se i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske. Uz hrvatskog vaterpolo reprezentativca i igrača riječkog Primorja EB Paula Obradovića, ovaj Vas tjedan simpatičnom video porukom na druženje poziva i riječki modni dizajner Juraj Zigman.
http://www.youtube.com/watch?v=jeA1GafRFDo&feature=youtu.be
U petak 24. i subotu 25. svibnja grad Rijeku službeno preuzimaju studenti koji će na kulturni, glazbeni, sportski i zabavni spektakl stići iz cijele Hrvatske i regije. Na prostoru gata Karloline riječke, te drugim festivalskim prostorima uz već potvrđene rokere iz Zagreba Hladno pivo, na glavnoj pozornici u petak, 24. svibnja nastupiti će i Mandrili, Kandžija, Sane, Moskva te Kung Foo Fighters. Legendarni Goran Bare i grupa Majke zasvirat će u Rijeci u subotu 25. svibnja, a očekuju nas i odlične svirke grupa Stillness, Radioaktiv, Vanillaz te RHCP Tribute benda.
Dvodnevna manifestacija koju organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci osmišljena je kao druženje za sve školarce i studente ali i ostale građane koji im se žele pridružiti i disati u Ritmu Mladosti. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti i natjecanja te velikog glazbenog spektakla na kojem će nastupati veliki broj vodećih hrvatskih glazbenika. Program i svi koncerti besplatni su za sve posjetitelje.
http://www.facebook.com/StudentDayFestival