Browse By

Envy my Music warm up party na Umaginationu

Prvog vikenda u lipnju u Umagu nas očekuje najluđa zabava na ovim prostorima. Četvrto izdanje Umaginationa počinje uz ENVY MY MUSIC WARM UP PARTY! Manje od mjesec dana dijeli nas od početka popularnog istarskog glazbenog spektakla! Četvrto izdanje Umaginationa održat će se od 07- 09. lipnja na prostoru ATP Dance arene u Umagu, a ljubitelje vrhunske elektronske glazbe očekuju prave glazbene poslastice.
Zagrijavanje za naluđu zabavu na ovim prostorima počinje 07. lipnja uz veliki ENVY MY MUSIC WARM UP PARTY! Poznati njemački DJ-i Sven Kirchhof i Marco Sonke festivalsku će pozornicu zagrijati kao nikada do sada uz prepoznatljivi performans i kostimografiju najpopularnije njemačke event agencije Envy my Music sa osmogodišnjom rezidencijom u jednom od najpopularnijih klubova na svijetu CocoonClub. Uz nastupe u najpoznatijim međunarodnim klubovima kao što su Pacha Ibiza, preformansima u Barceloni, na Mykonosu i Vancouveru, ovaj brand je dokazao svoju kvalitetu i osjećaj za trendove.
Talentirani DJ i producent SVEN KIRCHHOF službeni je DJ agencije Envy my Music. Do sada je izdao brojne singlove na svjetski poznatim izdavačkim kućama poput one laidback Luke-a MixMash Records, Sneakerz Records i Dim Mak Stevea Aoki-a.  DJ MARCO SONKE je poznat po svojoj svestranosti i nepredvidivosti. Njegovi setovi uvijek zvuče drugačije i pod utjecajem su različitih stilova i žanrova. Uz nastupe diljem Europe on je definitivno jedan od najiskusnijih njemački DJ-a.
Umagination ove godine predstavlja energični belgijski dvojac Dimitri Vegas i Like Mike, nizozemskog DJ-a Laidback Luke i francusku superzvijezdu Martina Solveiga koji posljednjih godina svojim hitovima kao što je Hello uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista, a nedavno je bio na turneji s Madonnom. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu.
Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 30,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala. Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwell samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination.
Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici UMAGINATION.