Browse By

Petar Dundov otvara Špancirfest Arenu!

Špancirfest se i ove godine pobrinuo da nitko ne ostane „gladan“ zabave i dobrog provoda. Oni kojima će programi u gradskoj jezgri završiti prerano, moći će se ponovo dobro isplesati na Špancirfest Arena pozornici kod Gradske sportske dvorane na Dravi gdje će se program odvijati od 22 sata do 6 sati ujutro.
Već prvog dana Špancirfesta, u petak 22. kolovoza, sprema nam se nastup globalno najslavnijeg hrvatskog DJ-a i producenta, legendarnog Petra Dundova. On u Varaždin dolazi nakon svirki na značajnim ljetnim festivalima – na Ibizi je uz domaćina, slavnog Richieja Hawtina svirao na otvorenju Enter večeri u klubu Space, a nastupao je i na kultnom Melt! festivalu u Njemačkoj. Usto, bio je i zvijezda španjolskog Fib festivala, gdje je svirao uz trenutačno najeminentnije izvođače elektronske glazbe.
 
Aktualni album Petra Dundova, Sailing Of The Grid, izdan je u rujnu prošle godine, a priskrbio mu je angažmane po klubovima Berlina, Moskve, Londona, New Yorka, sve do Japana. Dundov je za glazbene znalce diljem svijeta sinonim za dobru glazbu i još bolje nastupe, pionir je techna u ovom dijelu Europe, a po svojem talentu, glazbenom stažu i diskografiji Dundov je vjerojatno naš najbolji glazbeni izvozni proizvod. Na sceni je od davne 1993. godine, a iza sebe ima oko 50 single izdanja i tri vrlo hvaljena samostalna albuma. Svojedobno je objavio i ambijentalni album na etiketi techno čarobnjaka Jeffa Millsa te se pridružio kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.

Uz Petra Dundova, prvog Špancirfest petka poseban nastup očekuje nas i od DJ Deega, veterana techno glazbe u Varaždinu te residenta kultnog kluba Extravaganza, a svirat će i zagrebački techhouse DJ i producent Mandrax.
U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica za šest dana održavanja programa na Arena pozornici – samo njih 100, a kasnije će se moći kupiti isključivo dnevne ulaznice. Festivalske ulaznice za Arena pozornicu, po cijeni od 159 kuna dostupne su online na Entrio.hr te na prodajnim mjestima sustava Eventim.
Cjelokupni program ove noćne pozornice bit će poznat početkom kolovoza, a do tad možete pratiti informacije o Špancirfest programu na www.facebook.com/spancirfest te na http://goo.gl/B6dGIm.