Browse By

HARDWELL VEČERAS U PAPAYI

Unatoč lošem vremenu, trenutak kada je kiša uhvatila mali predah, mladi DJ Dannic izašao je na pozornicu i donio sunce iznad kluba Papaye. Došao je festival koji su ljubitelji popularne elektronske glazbe jedva dočekali – najbolji hrvatski klub koji slovi i kao 23. najbolji klub svijeta, novaljska Papaya, večeras će ugostiti najpopularnijeg DJ-a današnjice – Hardwella! U tri festivalska dana, od 29. do 31. srpnja, Papayom će po treći puta zavladati fenomenalna atmosfera nastupa jednog od najpoznatijih glazbenih imena današnjice. Nakon senzacionalnog nastupa Ultra Europe festivalu u Splitu, Hardwell se vraća u Hrvatsku kako bi oduševio i mnogobrojne goste omiljenog mu ljetnog kluba Papaya. Za nastup u Papayi najavljuje spektakularnu „Hardwell presents Revealed“ turneju kojom tijekom posljednjih godinu dana osvojio kanadsku publiku zajedno sa svojim prijateljima i kolegama Dannicom i Dyrom.
Festival je pod pokroviteljstvom najvećeg medija za klupsku kulturu u SAD-u, Dancing Astronaut, koji za Hrvatsku kaže kako vrlo brzo postaje središnjom europskom klupskom destinacijom za one koje traže manje iskomercijaliziranu zabavu. Plažu Zrće i klub Papaya opisuju draguljem hrvatskog turizma, a više detalja možete provjeriti u izvornom članku ovdje.
Hardwell je višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ, koji je svoju karijeru započeo sa svega 13 godina. Nizozemska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminentna klupska mjesta elektronske glazbe. U 2014. proglašen je svjetskim broj 1 DJ-em po izboru eminentnog britanskog glazbeng časopisa DJ MAG. Već niz godina gostuje kao jedan od centralnih imena na najvećim festivalima svijeta poput američkog Ultra Music festivala, belgijskog Tomorrowlanda i britanskog Creamfieldsa, a njegova turneja „Hardwell presents Revealed“ svaki puta biva rasprodana sa preko 20 tisuća karata. Nakon Miamija, Las Vegasa, Grčke, Zuricha, Amsterdama i Kanade „Hardwell presents Revealed“ dolazi u Hrvatsku – točnije klub Papayu – čime će Hrvatska postati jedina destinacija u regiji koja je ugostila ovaj spektakularan program.

Karte za Hardwell presents Revealed festival biti će dostupne na samom ulazu u klub. Sve informacije vezane uz klub Papaya i informacije o ostalim festivalima sezone 2014. možete provjeriti na web adresi www.papaya.com.hr .
 
 
 
INFO:
www.papaya.com.hr