Browse By

La Fiesta na Split Beach Festivalu!

Veliko uzbuđenje, osjećaji koji do sada niste imali prilike otkriti, strast koja prolazi Vašim tijelom samo je dio višeosjetilnog iskustva koje pruža spektakularni show La Fiesta! Po prvi puta u Hrvatsku su doveli najbolje performere iz vodećih svjetskih prijestolnica zabave i jednostavno zavladali najboljim hrvatskim klubovima.
U danima vikenda 08. i 09. kolovoza, na Split Beach Festivalu na Bačvicama na otvorenom će prostoru La Fiesta najljepšu splitsku plažu pretvoriti u spektakl čije će slike obići svijet. Čak tri su sata minimalno potrebna da bi se performeri pripremili za nastup. Dizajneri danima ručno izrađuju svaki kostim do najsitnijih detalja, a šminka i frizura posebno je umjetničko djelo koje ostavlja bez daha.
Najbolji stručnjaci s Ibize pripremaju svaki nastup koji je jednistven, traje i po nekoliko sati, a odiše seksipilom i budi maštu. La Fiesta performeri spajaju različite vrste umjetnosti u jedno, od baleta, modernog plesa pa do akrobacija u zraku i čarobnih robota ostvaljaju dojam nekog drugog svijeta.
Budite dio La Fiesta čarolije, uz svjetske DJ-e , glazbeni show najboljeg svjetskog violinista u klupskim nastupima Miguela Lare, akrobacije u zraku, ples na svili, očaravajući profeisonalni pole dance act jednog od najboljih u svijetu Dimitrija Politova te vokale poput glazbenice Nalaye poznate kao najbolji glas Ibize koja će svojim izvedbama sve ostaviti bez daha, profesionalne plesne koreografije i brojna iznenađenja koja će Vas oduševiti.
Glazbeno scenska atrkacija La Fiesta domaćin je prvog Split Beach Festivala, a uz njih na prvom Split Beach Festivali nastupaju i DJ- i Roger Sanchez, Jidax Duo, Danny Wade i Alexander Som.
Ulaznice za festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com ili www.ticketshop.hr te prodajnim mjestima Tiska i Dallas Recordsa po cijeni od 99 kuna za jednodnevnu ulaznicu i 179 kuna za festivalsku ulaznicu.
 
www.splitbeachfestival.com