Browse By

DJ Chuckie rasplesao pun Byblos, nakon njega slijedi David Morales

Prizor kakav smo na proteklim događajima s Fatboy Slimom, PlayOne-om, Severinom, Coloniom, te Byblos Carnivalom već vidjeli koji i dalje zapanjuje. Parking od 7.000 m2 bio je prepun već 15 minuta prije otvaranja vratiju diskoteke Byblos, sveukupno više od 3.000 posjetitelja došlo se zabavljati uz zvukove «Dirty Dutch-a» i njihovog predstavnika DJ Chuckie-a.
Veoma jednostavan, uvijek uz zezanciju i veliki osmijeh, DJ Chuckie stao je za DJ pult i u istom trenutku izazvao veliki doček i skandiranje publike riječima «DJ Chuckie, DJ Chuckie, …» a on ima je na to odgovorio sa početkom trake «DJ Chuckie is in the house, yeah».
Već sada trećim po redu, mogli bi ga nazvati tradicionalnim party-em ili čak što više ljetnom rezidencijom u diskoteci Byblos, Chuckie svakim putem oduševi publike s brzim izmjenama pjesama, hitova, evergreen-a no i uvijek s mnogo novih pjesama. Spojem svoje prošlosti Hip Hop DJ-a i sadašnjosti elektro producenta i DJ-a, Chuckie drži publiku skakajući i plešući kroz cijeli svoj set. Naprosto ovakav talent istinskog zabavljača publike teško se pronalazi.
Poslastica koja nam se sprema već sljedeći vikend kao uvod u mjesec kolovoz je također starosjedioc diskoteke Byblos i DJ koji je spektakularno otvorio diskoteku davne 2007. Godine – David Morales. Ovaj put sa posebnom željom da se oda počast nedavno preminulom kumu house glazbe Frankie Knucles-u. Iza tog party-a stoji i internacionalni časopis DJ Mag koji je odlučio se uključiti u organizaciju ovog posebnog događaja. A to potvrđuju brojne rezervacije stolova koje su započele prije otvaranja ovogodišnje ljetne sezone Byblosa. Gosti iz Italije, Njemačke i Francuske već su polovicom 6. mjeseca rezervirali svoja mjesta za sljedeći vikend.
Dobrodošli u Hrvatsku diskoteku broj 1.