Browse By

Pendulum na Student Dayu!!

Riječani pozivaju na najveću studentsku zabavu regije – Student Day festival. Simpatičnom video porukom modni dizajner Juraj Zigman, glazbenik Damir Urban, TV voditeljica Ana Radišić i hrvatski vaterpolski reprezentativac Ivan Krapić predstavljaju jedinstveno okupljanje mladih na kojem se ove godine očekuje nekoliko tisuća posjetitelja.
 
“Studiranje u meni pobuđuje posebne osjećaje, sjećanja na moje rane radove i suradnje. Iznimno sam sretan što ponovno imam čast kreirati majice za Student Day Festival koje će ove godine biti u duhu mladosti!”- otkrio je riječki modni dizajner Juraj Zigman.
 Najveće regionalno okupljanje studenata  Student Day Festival 2014. uskoro otvara svoja vrata. Od 30. do 31. svibnja gradonačelnik Rijeke studentima će predati ključeve grada, a u dva festivalska dana na lokaciji bivšeg Exportdrva – Delta očekuje nas bogatstvo kulturnih i glazbenih sadržaja.
“Veselim se što sam dio cijele ove prekrasne priče. Student Day Festival predstavlja najbolje od domaće i regionalne urbane glazbe, smatram da je izvrsna promocija za grad Rijeku te ovom prilikom pozivam sve studente i mlade željne dobre zabave da nam se pridruže u zabavi!” – izjavila je televizijska voditeljica Ana Radišić.
 
Pozivu se pridružio i vaterpolski reprezentativac Hrvatske i kapetan VK Primorje EB Ivan Krapić te dodao: “Počašćen sam što imam prilike sudjelovati u ovakvom događanju, ne mogu dočekati početak festivala i siguran sam da ćemo se svi zajedno odlično zabaviti! Našim gostima s radošću ćemo pokazati bazen I momčad najjačeg vaterpola kluba u Hrvatskoj!”
Uz brojne domaće i svjetske izvođače, veliku pozornicu Student Day Festivala ove će godine ugrijati australsko – britanski DJ set Pendulum, osnovani 2002. u Perthu u Australiji. Popularnost su stekli već prvim hit singlom Vault a potvrdili su je svirajući na nizu festivala u Europi i Americi ispred desetaka tisuća obožavatelja. Jedinstvenim i kvalitetnim zvukom elektronske glazbe zaradili su svoje mjesto na svjetskoj glazbenoj sceni te postaju vrlo traženi izvođači diljem svijeta.
Dvodnevno druženje za studente organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i udruga RiKUP, a mogu mu se pridružiti svi građani željni dobrog društva, odlične glazbe i najluđe zabave u regiji.
Video u kojem Vas veselo društvo Ana Radišić, Damir Urban, Juraj Zigman i Ivan Krapić pozivaju na Student Day festival možete pogledati na linku :
https://www.youtube.com/watch?v=lJbtLFedrew&feature=youtu.be