Browse By

Byblos najavio ljetnu sezonu 2014.

Smještena u predivnom krajoliku poluotoka Istre blizu hrvatsko-slovenske granice, udaljena od Trsta i Venecije na manje od sat vremena vožnje, u antičkom gradu Poreču koji spaja plavo Jadransko more i prostranstvo zelenih površina, u idiličnom mjestu gdje se isprepliću razne kulturne i dobne strukture, gdje se spoj vrhunskog turizma s vrhunskom zabavom naprosto podrazumijeva.
Diskoteka otvorenog tipa rasprostranjuje se na četiri tisuće kvadratnih metara površine koji mogu primiti oko četiri i pol tisuće posjetitelja željnih kvalitetne zabave. Kako bi diskoteka mogla primiti toliko gostiju brine se parking ispred kluba površine sedam tisuća kvadratnih metara. No, to nije sve. Ovih zimskih mjeseci dodatnim radovima diskoteka Byblos proširila je svojkapacitet za dvije tisuće posjetitelja u zatvorenom dijelu na ukupnih šest i pol tisuća posjetitelja u otvorenom i zatvorenom dijelu. Taj dio će u ovim ljetnim mjesecima poslužiti kao dodatni plesni podij za već sada brojne najavljene posjetitelje što tuzemne što inozemne.
Ovim mislima vodiljama diskoteka Byblos otvara svoja vrata i ovoga ljeta s prepunim programom velikih događaja za svačije glazbene ukuse.
Ljetna sezona 2014
Najbolji program poluotoka, ali i šire u dikoteci Byblos otvara već 21. lipnja Severina, dok uvod u elektronski dio sezone započinje već sljedeći vikend s producentskim dvojcem PlayOne koji ujedno snimaju i spot za nadolazeći singl. Potpuni uvod u elektronski dio sezone događa se 5. srpnja kada iza DJ pulta dolazi Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim. Nemojmo zaboraviti da diskoteka Byblos sprema pozamašan tjedni, šestodnevni program koji će zadovoljiti svačije glazbene ali i vizualne ukuse.
Potvrđeni datumi:
21.lipnja – Severina
28. lipnja – PlayOne Live! uz snimanje spota za nadolazeći singl
5. srpnja – Fatboy Slim
12. srpnja – Colonia
16. srpnja – 18. srpnja: Byblos Carnival – trodnevni festival (James Zabiela, Oliver Koletzki, Stefano Noferini, Alex Cvetkov, Mladen Tomić, Vladimir Ačić i Toni ter Wonder)
25. srpnja – Chuckie
1. kolovoza – David Morales – exclusive Franky Knuckles tribute
8. kolovoza – Goran Bregović
15. kolovoza – Benny Benassi
22. kolovoza – Closing fiesta – TBA – iznenađenje
Karte u pretprodaji nalaziti će se kod ugovorenih partnera koje ćemo objaviti u vrlo kratkom roku.
Za sam kraj željeli bi ponoviti izjavu jedne od mnogih posjetitelja/ica diskoteke: „Imati priliku biti među ovom skupinom ljudi koji su željni kvalitetne zabave, čuti kako vrhunski DJ-evi pobuđuju sretne osjećaje svojim izborom glazbe jednostavno treba doživjeti, dokle sam izgled kluba je doživljaj za sebe…“