Browse By

Hrvatima još povoljnijih ulaznica za Ultra Europe!

Najiščekivaniji događaj ljetne sezone, festival Ultra Europe postaje još dostupniji domaćim posjetiteljima. Naime, organizatori će 13. svibnja u prodaju pustiti ograničen kontingent ulaznica po povlaštenim cijeni za državljane Republike Hrvatske od 755 kuna (99 EUR). Ulaznice će se moći kupiti zahvaljujući suradnji s 24 sata, ekskluzivno putem internetskog shopa Mondo (www.mondo.hr ) i u Tisak Media centrima diljem Hrvatske.
Potražnja za festivalskim ulaznicama koje vrijede za sva tri dana je iznad svih očekivanja i interes dolazi iz svih dijelova svijeta, no organizatori su odlučili Hrvatima još više približiti ovo najznačajnije festivalsko događanje u Europi i ponuditi im još jedan kontingent ulaznica po povlaštenim cijenama. Naime, Hrvati, poznati po sklonosti dobroj zabavi i provodu, zasigurno su festival Ultra Europe već stavili na svoju listu želja, a očekivanja organizatora upućuju na to da će ovogodišnje izdanje posjetiti čak 100 posto domaćih posjetitelja više nego prošle godine. To govori u prilog snažnoj podršci koju Hrvati daju ovom međunarodnom projektu, a s ulaznicama po cijeni od 755 kuna moći će, tijekom čak tri festivalska dana, od 11. do 13. srpnja, uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ-a današnjice. Osim Hardwella, koji je najbolji DJ svijeta po izboru magazina DJ Mag, i Armina Van Buurena, koji drži broj dva na navedenoj ljestvici, posjetitelji će imati priliku na čak 5 festivalskih pozornica plesati uz najveće hitove Carla Coxa, Tiësta, Davida Guette, Afrojacka, Alessa, Disclosure i ostalih poznatih imena kojij je trenutno u line-upu festivala Ultra Europe već 31, a organizatori najavljuju objavu još dvije faze.
Ultra_phase_2_FINAL
 
Glavna vanjska pozornica u Splitu ove godine će biti još bolja i veća, a bit će inspirirana impozantnom pozornicom Megastructure, koja je oduševila posjetitelje u Miamiju.
 
Cijena Regular General Admission ulaznica od 985 kuna (129 eura) svrstava festival Ultra Europe u rang cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije na svijetu. Uz najavni video – Ultra Europe 2014 Official Teaser, zasigurno će interes za festival biti još veći, od prošlogodišnjih brojki o posjetiteljima iz 100 zemalja svijeta.
 
Službeni video koji je objavljen nakon prošlogodišnjeg izdanja festivala, Relive Ultra Europe, prešao je broj od čak 1.500.000 pregleda na YouTubeu, što znači da je atraktivne vizure Splita i Hvara dnevno gledalo više od deset tisuća ljudi iz više od 200 zemalja.