Browse By

Papaya Tour 2009. ekskluzivno gostuje u Sarajevu u sklopu Tiestovog nastupa u centru Skenderija

Prošlogodišnji spektakularni nastup Tiesta u sklopu najvećeg hrvatskog klupskog ljetnog festivala Papaya Day & Night u klubu Papaya srušio je mnoge rekorde, kako po posjećenosti i atmosferi koja je vladala čitavo vrijeme Tiestovog nastupa tako i po medijskom interesu koji je daleko prelazio granice Hrvatske i regije.
Njegov nastup došli su vidjeti mladi iz cijelog svijeta, a dobra atmosfera osim u klubu Papaya širila se po cijeloj plaži jer su mnogobrojni gosti ostali uskraćeni ulaznice, ali svejedno ih ni to nije spriječilo da zaplešu na popularnoj plaži Zrće, tik ispred kluba Papaya, kroz cijeli set popularnog Nizozemca. Jutro okupano suncem dočekalo je više od 4000 rasplesanih fanova, a sam Tiesto zadovoljno se smješkao i najavio svoj ponovni nastup u klubu Papaya.
Tiesto
Sarajevo se pokazao kao odličan domaćin Papayinih promotivnih partyija!
Da se podsjetimo, prošlogodišnji Papayin party u Sarajevu također je plijenio pažnju svih medija u regiji, a sam party održao se u sklopu velikog nastupa popularnog britanca James Blunt-a na kojem su nazočile i svjetske zvijezde poput Roberta Cavalliija. Papayin „Vip James Blunt“ after party iako je bio u nedjelju potrajao je do ranih jutarnji sati, a sam Cavalli i James Blunt bili su zadnji gosti koji su napustili party.
Velika nam je čast najaviti ponovno druženje u Sarajevu 15. svibnja u sklopu spektakularnog nastupa Tiesta u centru Skenderija. Prvi Tiestov nastup u Sarajevu zasigurno će privući mnogobrojne goste kako iz Sarajeva tako i iz cijele regije, a Papayin promo tim će Vam u sklopu njegovog nastupa predstaviti izuzetno bogatu sezonu koja samo što nije počela. Sve informacije oko sezone 2009. u klubu Papaya potražite u sklopu službenu stranice www.papaya.com.hr.
Sve informacije kao i kupnju ulaznica vezano za nastup Tiesta u Sarajevu 15. svibnja u centru Skenderija potražite na stranicama: www.tiesto.ba.
Nakon nastupa Tiesta, Papaya tim će se dan iza najvjerojatnije pojaviti u jednom od sarajevskih klubova u kojem će prema tradiciji organizirati još jedan Papaya promo party na kojem će kao i na Tiestu najsretniji gosti moći osvojiti ulaznice za dva festivala: Papaya Day & Night Summer festival (15.-18.07) i Tuborg Green Beat (12.-15.08) te glazbene Papayine kompilacije.
Potvrdu za Papayin promo party 16. svibnja u jednom od sarajevskih klubova dobiti ćete uskoro. Prije gostovanja u Sarajevu, pozivamo Vas da posjetite Papaya Promo Tour 2009 party u varaždinskom klubu Morgans (9. svibnja).
Vidimo se na spektakularnom nastupu Tiesta 15. svibnja u centru Skenderija u Sarajevu.
WWW Info:
www.tiesto.ba
www.tiesto.com
www.kupikartu.ba
www.papaya.com.hr