Browse By

Papaya izdaje natječaj za glazbene producente: Pošalji svoju pjesmu i zauzmi mjesto na novoj ekskluzivnoj glazbenoj kompilaciji

Svjetski je trend da poznati klubovi i glazbenici surađuju na izdavanju glazbenih kompilacija. Glazba je osnovni pokretač zabave a klupska okupljališta mjesta promoviranja i susreta publike i glazbene scene, što rezultira uzajamnim jedinstvenim iskustvom te kulturnim doživljajem.
Ovakva kompilacija predstavlja višu razinu turističke ponude koju zatičemo na svjetski poznatim turističkim lokacijama. Poznata glazbena kompilacija Cafe Del Mar doživjela je prošle godine svoje 30-to izdanje, a Cafe Del Mar već je 10-tak godina popularno okupljalište u San Antoniju na Ibizi. Drugi je svjetski poznati primjer Budha bar kompilacija i istoimeni bar u Parizu koji je postao turistički posjećeniji od nekih pariških muzeja.
I u Hrvatskoj se pojavila ideja o povezivanju konkretne lokacije u vidu popularnog klupskog okupljališta, konkretno kluba Papaye i skupine renomiranih glazbenika i producenata, u ovom slučaju hrvatskog dvojca PlayOne (D’Knock i Fresh Jay) na kreiranju i izdavanju takve glazbene kompilacije. Projekt poput ovoga, pokazali su se od izuzetne pomoći u turističkoj promidžbi destinacije, jer omogućavaju svakom pojedincu u svijetu da slušajući glazbu, doživi dijelić atmosfere i uzbuđenja koji mu pruža boravak na destinaciji, plaži Zrće u gradu Novalji na otoku Pagu.
NATJEČAJ ZA GLAZBENE PRODUCENTE – PAPAYA DAY & NIGHT vol.5
volume5-papaya1

Ekskluzivna Papaya Day & Night glazbena kompilacija koja će ove godine zabilježiti svoje peto izdanje, a na kojoj će uz glazbene hrvatske producente PlayOne (D’Knock & Fresh jay) gostovati i eminentni producenti i vokali poput Denizz Jamm iz Švedske, te svjetske house dive Barbare Tucker. Na prošlogodišnjoj Papaya Day & Night vol.4 glazbenoj kompilaciji svoj remix su dali i najtrazeniji svjetski remixeri, popularni britanski dvojac Freemasonsi koje ćemo tradicionalno, treću godinu u nizu vidjeti na popularnom after beach partyiju u sklopu Papaya Day & Night festivala 18. srpnja u klubu Papaya.
Papaya poziva sve producente koji bi željeli svoju pjesmu vidjeti na kompilaciji Papaya Day & Night vol.5 neka istu pošalju na: info@papaya.com.hr . Najkvalitetnije pjesme koje će izabrati stručan tim naći će se na novoj kompilaciji koja će imati svjetsku distribuciju i promociju. Najbolje uradke klub Papaya će nagraditi, te će se isti naći na kompilaciji.
Svoje glazbene uratke šaljite najkasnije do 25. Svibnja. http://papaya.com.hr/