Browse By

Papaya proslavila jubilarni deseti rođendan


Novaljska PAPAYA bogatim glazbenim tjednom proslavila je deseti rođendan. Najljepša slika prepunog kluba tijekom cijelog slavljeničkog tjedna obišla je svijet. DJ-i Eddie Halliwell, Hardwell, Joris Voorn, The Shapeshifters na proslavu su privukli i Vedranu Linardić, Mislava Čavajdu, Željka Bebeka, Tomislava Petranovića i brojne druge.

Novalja 28. srpnja 2012. – Novaljski klub PAPAYA proslavio je jubilarni deseti rođendan. U sklopu 10th Anniverasy Festivala nastupili su vodeća imena elekronske glazbe kao što su Eddie Halliwel, Hardwell, Joris Voorn, The Shapeshifters, te mnogi drugi. U četvrtak 26. srpnja iz Novalje je i zaplovio rođendanski brod sa 300 najvjernijih fanova, a rođendanski su se tulumi održavali svakog dana i večeri. Tisuće sretnih, rasplesanih ljudi slika su koja će ostati zapisana u povijesti hrvatske i svjetske klupske glazbe. I u ovoj desetoj sezoni 30. najboljeg kluba na svijetu za 2012. godinu prema prestižnom glazbenom magazinu DJ MAG dosadašnja rekordna posjećenost govori kako će ovo biti sezona za pamćenje.

PHOTO: Papaya proslavila jubilarni deseti rođendan

O klubu Papaya i ove godine izvještavaju brojni domaći i inozemni mediji, a u tijeku je i snimanje dokumentarnog filma o deset godina destinacije plaže Zrće i kluba Papaya. Vrhunska glazba, nastupi najboljih svjetskih performera koji svojim akrobacijama i kostimografijom svake večeri oduševljavaju sve prisutne, u klub su privukli i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput manekenki Vedrane Linardić i Ester Berišić, glumca Mislava Čavajde, baletana Tomislava Petranovića, direktora Ingra grupe Igora Oppenheima, legende hrvatske estrade Željka Bebeka i brojne druge.
U narednim danima u klubu Papaya nas očekuju:
LEMONADE NIGHT / Christian Marchi / 29.07.
BITCH / Claudia Cazacu / FIRE IT UP / Eddie Halliwell & Michael Woods / 31.07.
CHIBUKU / Crookers / 01.08.
AFTER BEACH Festival / Thomas Gold – 01.08. / Alex Kenji – 02.08. / Freemasons – 03.08.
Sve informacije kao i ulaznice za Festivale i programe kluba Papaya možete osigurati na web adresi www.papaya.com.hr. Klub Papaya otvoren je svakog dana 10 – 16 h Detox / 16 – 20 h After Beach Parties / 22 – 06 h Night Parties.