Browse By

Discotheque Riva 2012: Dvodnevna disko manija uskoro zahvaća Split

Želimo da najveći ljetni događaj, treće izdanje Discotheque Rive, dočekate spremni i u plesnom raspoloženju. Kao uvod u mega party koji će se  10. kolovoza održati na spektakularnoj ljetnoj pozornici splitske Rive, Discotheque Riva i Totalni FM  9. kolovoza svim građanima grada Splita i njihovim gostima poklanjaju “Super Disco.fm Night”.

 Pripremite se za povratak u glamuroznu prošlost i potpuni doživljaj magične disco – ere. Kroz retrospektivu disco priče, od kraja 60tih, kroz 70te i 80te vodit će vas DJ Lucca Montecchi, jedan od onih čiji nastupi već godinama pune klubove diljem zemlje i koji i sam kaže “Volim svoj posao i radit ću ga sve dok mi stvara zadovoljstvo.
Montecchi će vas voditi kroz erotične  pjesme poput “Love To Love You Baby” od Donne Summer, hitove za koje su zaslužni nezaboravni ABBA i Boney M, podsjetit će vas na Grace Jones, Gloriu Gaynor, Patty Labelle, Thelmu Houston i mnoge druge koji su tijekom trajanja disco groznice nastupali pod svjetlucavom disco-kuglom pozornice sad već legendarnih klubova poput Studia 54.
Program počinje u 19h traje do 01h. S obzirom da je nekoć disco glazba nametala modni stil, odnosno disco stil nikada nije mogao biti dnevni “đir”, već je dolazio do izražaja navečer, uz dobru atmosferu i blještavilo koje vam spremaju Discotheque Riva i Totalni FM, proživite i vi u svakom smislu Groznicu večeri 9. kolovoza! Pronađite jaknicu od satena koja reflektira svjetlost, naočale, šešire, rastezljive šarene hlače od lycre,  šljokaste topiće, perike i ludo se zabavite na besplatnom Super Disco.fm Night- u!
Već sutradan čeka vas nezaboravni glazbeni doživljaj uz internacionalnu megazvijezdu Sebastiana Ingrossa, člana grupe ‘Swedish House Mafia‘ i majstora house glazbe Davida Moralesa, te domaće izvođače; Pille kao rezident projekta, Active Line Six, E-Base, Klox. Ludnica na splitskoj Rivi započinje od 19h i traje do 04h.
Nakon završetka spektakla na Rivi, započinje after party u Imperiumu, jednom od klubova s najljepšim interijerom na Jadranu, koji se može pohvaliti i nezaboravnim pogledom na Rivu i Palaču.
Redovita cijena ulaznice je 160,00kn, a od 1. kolovoza cijena je 220,00kn. Cijena fan pita je 320,00kn, dok cijena V.I.P. ulaznice iznosi 700,00kn. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima i Port.hr, a V.I.P. ulaznice u agenciji Smokvina.hr.
Pratite novosti i iznenađenja ovogodišnje Discottheque Rive na službenoj Facebook stranici.
www.discothequeriva.hr