Browse By

Axwell napravio najbolji party sezone u Revelinu!


Prekrasan je grad, oduševljen sam” izjavio je megapopularni DJ i producent Axwell na terasi Culture Cluba Revelin neposredno pred početak sinoćnjeg nastupa. Istu oduševljenu reakciju Axwell je imao i nakon dvosatnog seta kojim je oborio s nogu vojsku fanova. Axwell je u Dubrovnik došao privatnim avionom u četvrtak poslijepodne u pratnji tour managera i tehničkog osoblja, a u klubu se pojavio oko 1 ujutro te se odmah uputio na terasu odakle se pruža nevjerojatan pogled na staru gradsku jezgru.
Sve tri lađe Revelina popunile su se već za vrijeme djiranja Djive Audiometrica i DJ Enemyja, da bi definitivno eksplodirale oko 2 ujutro kad je za pult stao jedan od najtraženijih producenata elektronske plesne glazbe današnjice. Žestok big room electro house nastup, očigledno pripremljen za velike arene, sjajno je funkcionirao u klubu poput Revelina, pojačanom moćnim razglasom, impresivnim light showom i laserima te CO2 jetovima koji ispucavaju hladan bijeli dim i konfetama. Neposredan i energičan Axwell je svojim nastupom i komunikacijom s publikom pokazao zavidno glazbeno umijeće i nevjerojatan osjećaj za show. Za reakciju dobivenu od publike imao je samo riječi hvale jer rasplesano mnoštvo napravilo je najbolji party ovog ljeta u najljepšem klubu na Jadranu.
Već danas Axwell će nastupiti u obližnjem Kotoru, a Revelin i Stradun će zauzeti interativna predstava The Final Reveal koja počinje ispred Sponze u 23 sata.