Browse By

10 000 fanova okupiralo Zrće, Carl Cox oduševio


Više od 10 000 fanova sinoć je okupralo plažu Zrće. DJ Legenda CARL COX potvrdio je status jednog od božanstava plesne glazbe. Franka Batelić, Neven Ciganović, Marko Grubnić i Adrijana Dejanović nisu propustili spektakl na plaži.
Novalja 22. srpnja 2012.  – Iako su vremenske prilike ukazivale na to kako će kiša omesti planove i prirediti mokri party, iznad Novalje se nebo otvorilo i zvijezde su svojim sjajem obasjale Zrće. Prizor za pamćenje – 10 000 fanova u glas je pozdravilo legendu svjetske klupske scene engleskog DJ-a Carla Coxa. Klub Papaya kao iznenađenje Coxu je poklonio veliku rođendansku tortu čime je započelo sedmodnevno slavlje 50tog rođendana ovog velikana.
Uz gromoglasan pljesak i uzvike svih prisutnih prvi taktovi davali su nasluiti kako će ovo biti veliki spektakl i opravdati epitet Big Beach partja. Satima se plesalo, veselilo i slavilo glazbu. S prvim znacima svitanja party se preselio u klubove na plaži koji su bili ispunjeni do posljednjeg mjesta. Zrće je ponovno pokazalo kako je najbolje mjesto kada su zabava i vrhunska glazbena događanja u pitanju.
Cjelodnevni tulum započeo je u ranim popodnevnim satima kada su u klubove počeli pirstizati brojni posjetitelji, a na after bach partiju su se zabavljale i brojne domaće zvijezde uključujući modne znalce Nevena Ciganovića i Marka Grubnića, koji su plesali u društvu djevojke Vedrana Ćorluke – prelijepe Lane Gadže Čermak, sportaši Gordan Giriček i Alexei Puninski divili su se razigranom mnoštvu, a ni Adrijana Dejanović i Franka Batelić nisu htjele propustiti veliki spektakl.
Zahvaljujući vrhunskoj i velikoj produkciji Big Beach plesni podij na samoj plaži izgledao je poput najboljih klubova svijeta. Velika pozornica bila je uronjena u samo Jadransko more, vrhunski zvuk i animacije laserima odveli su nas u neki drugi svijet dobrih vibracija i jake pozitivne energije. Organizatori i za slijedeću godinu najavljuju ponovno druženje na istom mjestu, uz novu svjetsku glazbenu atrakciju.