Browse By

FOTO: Armin Van Buuren zapalio Papayu!


Najbolji DJ svijeta ARMIN VAN BUUREN sinoć je održao party za pamćenje. Dugo se nije mogla osjetiti takva pozitivna energija, a imune na nju nisu ostale ni Tatjana Dragović, Vanja Mamić, Anamarija Asanović, Ivica Đuzel i mnogi drugi.
Nizozemac Armin Van Buuren, najbolji DJ današnjice sinoć je priredio nezaboravnu proslavu desete obljetnice novaljskog kluba Papaya. Jutarnje sunce iznad Velebita bilo je znak da je čarobnom druženju kraj za ovu godinu. U više od pet sati Armin je puštao brojne svoje hitove uključujući In & Out Of ove, Suddenly Summer i druge.
«Bez teksta sam i na rubu suza radosnica. Čarobna ste publika koju se rijetko susreće. Večeras smo svjedočili jedinstvenom iskustvu koje ću pamtiti cijeli život. Ovo je jedan od najboljih partija i klubova u kojima sam svirao. Čestitam Papayi i Hrvatskoj.« – izjavio je emotivan Armin Van Buuren.

FOTO: Armin Van Buuren zapalio Papayu!

Najstariji Papayin Festival Day&Night nije propustila ni prekrasna Tatajana Dragović koja se zabavljala u društvu Vanje Mamić i brata Igora. Mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović prvu je zoru u Papayi dočekala u društvu prijateljica, a stari znanci Alexei Puninski, Radovan Stošić i Ivica Đuzel plesali gotovo cijele noći.
Jubilarna deseta sezona za Papayu je ujedno i rekordna, kao i za turističku zajednicu grada Novalje koja bilježi rast broja gostiju, te još jednom potvrđuje kako je destinacija Novalja – Pag jedna od najposjećenijih u Hrvatskoj. Papaya Day&Night Festival prate brojne novinarske ekipe koje su pristigle iz Europe, regije i Hrvatske, a slike sa Festivala pozdravit će milijune diljem svijeta. Posljednjeg dana na Festivalu gostuje dinamičan DJ dvojac Cosmic Gate.
Uz nastupe vodećih DJ-a svijeta od ovog ljeta Papaya svim posjtiteljima poklanja i scensko – plesni spektakl pet dana i večeri tjedno u izvedbi talijanskih performera. Jedinstvena scenografija i pokreti ostavljat će Vas bez daha, a glazbi i samom partiju daju jednu novu dimeziju. Vodimo Vas u svijet mašte, neopisive sreće i zadovoljstva prožetog snažnim emocijama.
Sve informacije kao i ulaznice za Festivale i programe kluba Papaya možete osigurati na web adresi www.papaya.com.hr . Klub Papaya otvoren je svakog dana 10 – 16 h Detox / 16 – 20 h After Beach Parties / 22 – 06 h Night Parties.