Browse By

PAPAYA PLEŠE U RITMU LJETNIH HITOVA


Tisuće rasplesanih gostiju uz hitove Otto Knowsa dočekalo je svitanje zore u najljepšem klubu Mediterana na otvorenom. Kao da je sredina srpnja ili kolovoza, Novalju su ovih dana preplavile tisuće turista u potrazi za vrhunskom zabavom. U sklopu Electrobeach World Tour švedski DJ Otto Knows oduševio je energičnim nastupom koji će mnogima ostati u pamćenju. Njegov veliki hit Million Voices dočekan je s posebnim oduševljenjem kod publike koja je u Papayi dočekala svitanje ljetne zore.

 

«Godinama slušam o ovoj prekrasnoj destinaciji za mlade. Klub je zaista poseban i dugo ćemo pamtiti ovaj party. Blagoslovljeni ste prekrasnom zemljom i energijom ovih divnih ljudi koji su s oduševljenjem plesali na sve hitove, a naročito su dobro prihvatili nove pjesme što me posebno veseli!» – izjavio je Otto Knows.

 

Ljetnu sezonu plesanja otvorili su i mlade glazbenice Ela Dvornik i Petra Kovačević, košarkaš Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević i Marko Pavičić. Skladatelj Branimir Mihaljević u Papayi je uživao u društvu prekrasne supruge Sandre, glazbene zvijezde iz 90’tih tada poznate pod imenom Mony.

 

Najbolji klub Mediterana na otvorenom, novaljska Papaya predstavila je nedavno i dokumentarni film PAPAYA MAKE SOME NOISE. Brojne svjetske glazbene zvijezde poput Axwella, Armin Van Buurena i Carl Coxa gostujući u ovom jedinstvenom filmu promoviraju Papayu i Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju koja osim prekrasnih plaža i čistog mora gostima nudi i vrhunski glazbeni sadržaj. Kroz film je vidljiv planski rad kreiranja Zrća i otoka Paga kao destinacije koja je danas prepoznata diljem svijeta, od europskih zemalja do dalekog Brazila. Papayu po sezoni posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, a Novalja ostvari više od milijun noćenja.

 

Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:

 

27.06. Countdown to Ultra party s Dyro

03.07. Hideout Festival s gostovanjima Marco Corola, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jones…

10.07. Fresh Island Festival s gostovanjima Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-a i dr.

15.07. Papaya Day & Night festival s gostovanjima Nicky Romero, Dannic, Thomas Gold, Basto…

24.07. Beach Odyssey s gostovanjima W&W, Arty, Orjan Nilsen, Omnia i dr.

30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.

02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.

06.08. Justice

08.08. Bingo Players

14.08. Paul Kalkbrenner

22.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i dr. 

 

Ulaznice za programe kluba Papaya kao i sve informacije vezane uz program mogu se pronaći na klupskoj web stranici www.papaya.com.hr.