Browse By

LEDENO GLAZBENO OSVJEŽENJE KNOCKOUT SNOW FESTIVAL SE VRAĆA!

Ledeno glazbeno osvježenje se vraća! Pravi lijek za vruće ljetne dane stiže ravno iz francuskih Alpi. KnockOut Snow Festival 2014. najavljuje novu glazbenu i sportsku avanturu u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama –  Orcieresu početkom sljedeće godine od 04. – 11. Siječnja. U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije okupirat će Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.
Spoj animacijskih dnevnih događanja, apres ski partija i večernjih live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene pokazao se kao dobitna kombinacija. Više od 2000 zaljubljenika u snježne sportove doputovalo je iz cijele regije u 45 autobusa. Sedam noćnih partija, šest dnevnih Apres Ski partija, dva pool partija, 11 DJ-a te pet bendova bili su zaduženi za cjelodnevne provode i zabavu o kojoj se i danas priča. Dubioza Kolektiv, Let3, Connect, R’n’B confusion, Russell Small iz Freemasonsa, DJ dvojac Frankie Headfors, DJ eM Bee, DJ Luca Montecchi nastupili su prošle godine na dvije pozornice, a ove nas godine očekuju nove glazbene poslastice početkom siječnja na najposjećenijem festivalu za mlade u Francuskoj.
Kako je to izgledalo prošle godine u snijegom okupanom Orcieresu možete pogledati na sljedećim linkovima:
Noćni video    http://www.youtube.com/watch?v=wmz7qjTByjo
Dnevni video  http://www.youtube.com/watch?v=NsxUDnAoWW0
Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .