Browse By

Terraneo vodi tebe i tvoje društvo na festival!

Terraneo festival objavljuje početak prodaje promotivnog paketa ulaznica i akciju 3-2-1. Svi posjetitelji koji kupe 3 festivalske ulaznice, četvrtu dobivaju besplatno, kao i 2 besplatne ulaznice za kamp! Ova akcija traje do 2. srpnja.
Trenutna cijena festivalskih ulaznica iznosi 419kn, a kamp ulaznica 220kn za pet dana boravka u kampu (+21 kn boravišne pristojbe). Karte se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr.
U prodaji je također i ograničeni paket dnevnih ulaznica po posebnoj cijeni od 200 kuna i ova cijena vrijedi samo do rasprodaje promo paketa. Dnevne ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr.
‘Želimo svima omogućiti da posjete Terraneo i uživaju u odličnom glazbenom programu jer mi iskreno verujemo u ovo što radimo i želimo da svi budu dio našeg festivala i u njemu sudjeluju. Duh Terraneo festivala je nešto što se mora doživjeti, ali smo svjesni ekonomske situacije u kojoj se svi nalazimo. Znamo da će zato ova akcija najviše razveseliti naše najmlađe posjetioce koji ujedno imaju i najmanje financijskih mogućnosti“, rekao je Tomo Ricov, direktor Terraneo festivala.
Ovom akcijom Terraneo festival vam omogućava da po znatno povoljnijim uvjetima uživate u koncertim bandova The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc i mnogih drugih izvođača, a da bi ovo bilo zaista nezaboravano ljetovanje ove godine smo vam pripremili i Terraneo beach!
Terraneo beach je velika novost ovogodišnjeg izdanja Terranea, a smještena je u skrovitoj morskoj vojarni Minerska u kojoj se snimao kultni film “Kako je počeo rat na mom otoku”. Uz Terraneo caffe bar, pozornicu s dj-programima te raznovrsne radionice i predavanja, to će biti idealno dnevno mjesto za kupanje, druženje, opuštanje i zabavu svih posjetitelja festival, kao i svi zainteresirani posjetitelji iz Šibenika i okolice.
Treći po redu Terraneo festival održat će se od 07. do 09. kolovoza u Šibeniku, a na festivalu su potvrđeni nastupi sastava The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Gang of Four, Calexico, The Cribs, The Bots, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Bosnian Rainbows, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia te Icarus Down.
Sve dodatne informacije o prodaji ulaznica, kampu, smještaju i izvođačima možete naći na zslužbenoj stranici festivala www.terraneofestival.com.