Browse By

Bezigrad obavijen u crveno!

Još jedan nezaboravan  Red Summer Party, koji se dogodio prošli noć pod zvjezdanim nebom, na pozornici Bežigrad stadiona je rasplesao sve prisutne. Black  Pony je održao svoje obećanje – Red Summer Party zaživio je na otvorenom, ovaj put veći  i prošireni  festivalski nastupi su oduševili sve
željne dobre zabave.
Zabava pod zvijezadama
Bežigradski kultni stadion je prošlu noić pretvoren u pravo urbano središte u centru Ljubljane. Izabrano mjesto se pokazalo kao odličan izbor za provođenje “crvenog” ljetnog partya za mlade povodom kraja školske godine.
Organizatori su već tijekom dana organizirali različite festivalske aktivnosti prije samog događaja. Samo mjesto je bilo opremljeno vrhunskim dizajnom i elemntima crvene boje, od ležaljki u hlado do suncobrana da se osjećaju kao na plaži. Također sve je začinila i odlična glazba od strance domaćih i stranih virtuoza uz pomoć plesača i akrobata.
Axwell impresioniran!
Glavno ime ovogodišnje crvene zabave je bio Axwell, koji je svojim nastupom dokazao zašto spada među najveće zvijede elektronske scene. Nekadašnji član SHM-a je imao odlični engričnio set u kojem smo mogli čuti njegov novi singl “center of the universe”, te svjetske uspješnice kao što su “leave the world behind”, “greyhound” te “don’t you worry child” koje su rasplesale sve prisutne fanove. Također je pozdravio sve prisutno te rekao da će se vrlo rado vratiti ponovo u Sloveniju.
Prije zvijezde večeri su nastupili Daddy’s groove, napuljski dvojac koji zadnje vrijeme gostuje uz bok Guetti na kultnoj Ibizi. Također tu je bio i Fila iz egipatskog trance dua Aly&Fila. Svoj prvi nastup u Sloveniji je imao i Orjan Nielsen koji je rekao da mu je bilo odlično, da je oduševljen te se sigurno ponovo vraća. Također i domaće snage su bile zastupljene na ovom partyu i to su bili Vanillaz te Sharkastique Tunes.
Crveno gibanje zauzelo Ljubljanu
Crveni party je počeo pod otvorenim nebom, te se nastavio pod zvijezdama. Nakon nastupa na vanjskom stageu zabava se preslila u 3 noićna kluba, koji su bili do samoga jutra. Crveni zaluđeni započeo pod otvorenim nebom, i staviti pod zvijezdama. Nakon incidenta vanjski zabava je preselio u tri popularnih noćnih klubova, koji su sigurni da je ples do jutra. Organizator se pobrinuo za sve glazbene ukuse, od house glazbe u Cirkusu do F-kluba koji je preuzeo sve ljubitelje trance glazbe. U F-clubu je atmosferu opet “zapalio” Orjan Niles koji je održao još jedan set za svoje fanove. Ovogodišnji ljetni spektakl je bio najduži Red Pary ikad.
Sljedeći party je Red Xmas Party!
Vidimo se i tamo!