Browse By

Ovog petka počinje sezona iz snova novaljske Papaye


Nekoliko dana uoči službenog otvorenja klub PAPAYU je posjetila svjetska nogometna zvijeda, igrač Manchester Citya MARIO BALOTELLI te na najbolji mogući način najavio ljetnu sezonu 2011. DJ zvijezde Armin Van Buuren, Fatboy Slim, Tiesto, Swedish House Mafia, Paul Van Dyk, Dennis Ferrer, Joris Vorn, Sven Vath i mnogi drugi ovog će ljeta nastupiti u novaljskom klubu.
Svjetska nogometna zvijezda, igrač Manchester Citya i talijanske nogometne reprezentacije MARIO BALOTELLI s djevojkom, talianskim modelom i voditeljicom RAFFAELOM FICO ovih se dana zabavlja u PAPAYI. Slavni nogometaš dane i večeri provodi u društvu djevojke Raffaelle koja je hrvatskoj javnosti poznata po ulozi u talijanskom reality show-u Otok Slavnih, u kojem je često kremom mazala našu Ninu Morić, a prije veze s Balotelliem bila je s nogometašem Christianom Ronaldom.
Destinaciju Novalju i plažu Zrće preporučio mi je moj nogometni kolega Zlatan Ibrahimović. Uistinu je odlično, i drago mi je da sam baš Novalju i plažu Zrće izabrao za svoj godišnji odmor. Svojim kolegama u klubu ću sa oduševljenjem preporučiti Papayu – izjavio je mladi nogometaš Mario Balotelli.
Službeno otvorenje ljetne sezone 2011. novaljske PAPAYE je u petak 24. lipnja, a već u nedjelju 26. lipnja počinje regionalni glazbeni Festival GET EXited.  GET EXITed zajednički je projekt EXIT tima i kluba PAPAYA, a festival radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude. Regionalno glazbeno putovanje za jedan od najvećih svjetskih festivala dobit će svoje drugo Get EXITed izdanje na prekrasnoj plaži Zrće, u klubu Papaya od 26.- 30. lipnja.
Get EXITed u klubu Papaya okupit će najbolje regionalne ali i svjetske glazbene izvođače, DJ-e i producente koji će u pet dana i noći festivala prezentirati najbolje od elektronskih žanrova.
Nakon Papaye, Get EXITed turneja nastavlja se i u drugim gradovima regije te završava u sklopu dnevnog izdanja Exit festivala.
Get EXITed Festival line Up:
26. 06. – FUNKERMAN
27. 06. – CHRIS LAKE, FRITZ KALKBRENNER
28.06. JOHN DIGWEED
29.06. DENNIS FERRER
30.06. – JORIS VORN.
ULAZNICE za GET EXITed festival mogu se kupiti na web adresi www.papaya.com.hr ili u sustavu Eventim-a (www.eventim.hr).
S GET EXited Festivalom započinje najsadržajnija sezona 32. kluba u svijetu (DJ MAG) PAPAYE, a u dva će ljetna mjeseca u klubu nastupiti Sven Vath, Eric Priydz, najbolji DJ svijeta Armin Van Buurena, na plaži Zrće nastupa britanska DJ zvijezda FatboySlim po uzoru na Brighton beach na čijem se nastupu očekuje više od 10 tisuća gostiju. Već legendarni Nokia Papaya Day&Night Festival u četiri dana nudi nastupe Freemasonsa, Axwela, Chichane live, a u Papayi će nastupiti i najskuplji DJ svijeta Tiesto, svjetska dance atrakcija Swedish House Mafia, Paul Van Dyk i mnogi drugi glazbenici.
Program i sadržaj kluba prepoznali su i brojni svjestski mediji koji su prisustvovali na nedavnom predstavljanju Papaye u Londonu, a posljednjih su godina o Papayi izvještavali i britanski BBC, američki CNN, MTV, Dj Mag, Daily Star, The Sun, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian, MTV i brojni drugi svjetski i regionalni mediji.
Preko 30 turističkih agencija iz cijelog svijeta sa kojima Papaya i Novalja surađuju najavljuju spektukularne brojke posjeta tijekom čitave sezone. Samo za Get EXITed i HIDEOUT festivale najavljeno je više od 7 000 britanskih turista.
Posjetite službeni web Papaye.