Browse By

Rijeku preplavili valovi Višestrukog Eargazma

Eargazam
Rijeka je sinoć u tvornici Hartera doživjela Višestruki Eargazam uz Tuborg i odlične nastupe Quasarra, Jinxa i Leta3. Riječka tvornica Hartera bila je mjesto događanja višestruke zabave koju je organizirao Tuborg za sve ljubitelje žestoke svirke domaće glazbene scene. 
Višestruki Eargazam započeo je taktovima Quasarrovih pjesama sa zadnjeg albuma Propaganda koji su dobro zagrijali domaću publiku.
Nakon odličnog Quasarra, na pozornicu su se popeli Jinxi koji su energičnim nastupom tom prilikom pred riječkom publikom premijerno predstavili i materijale sa svog novog hit albuma Diksilend. Obećani eargazmični vrhunac Rijeci je priuštio uvijek originalni Let3, a dečki su bez problema omađijali ekipu i prostor ubrzo ispunili pulsirajućom energijom.

GALERIJA

Neograničene doze čistog zadovoljstva, tri energična izvođača i samo jedna koncertna noć bili su dovoljni da ostave riječku publiku bez daha i zadovolje sve žedne dobrog zvuka Višestrukog Tuborg Eargazma.
Rijeka je bila druga po redu koja se upustila u grupni Eargazam, a niti nakon nje, Tuborg ne staje s isporučivanjem valova snažnog zadovoljstva. Naime, nakon Rijeke vibracije se kreću i prema drugim gradovima, tako će se 24. srpnja napaliti Split, a najesen Osijek.
Sve u svemu već dokazano na Višestrukom Eargazmu nitko ne ostaje ravnodušan, jer odlični nastupi i zabava koju Tuborg dodaje u provod garantiraju iskustvo od kojeg titraju baš sva osjetila.