Browse By

Otvoren natječaj za nastup na Exitu!

Natječaj za nastup na ovogodišnjem Exit festivalu otvoren je od 16. ožujka do 18. svibnja ove godine. Svi zainteresirani izvođači ove godine mogu konkurirati tako što će se registrirati na www.exitmusic.tv (prošlogodišnja adresa music.myexit.org).
Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki izvođač dobiva svoju stranicu na www.exitmusic.tv. Aplikacija za prijavljivanje na natječaj napravljena je tako da popunjavanjem polja u aplikaciji (koja uključuju i upload od jedne do najviše tri autorske pjesme) bend automatski dobiva svoju stranicu, odnosno profil na stranici. Detaljnija upute i uvjeti natječaja mogu se pronaći u samoj aplikaciji.
Svi koji su i prošle godine sudjelovali na natječaju, mogu konkurirati i za nastup na desetom Exitu. Dovoljno je logirati se i na svojoj već postojećoj stranici potvrditi sudjelovanje klikom na dugme „Apply“. Moguće je konkurirati i s prošlogodišnjim pjesmama koje su već na postojećem profilu izvođača, ali izvođači mogu i ponovno urediti svoju stranicu i postaviti nove pjesme. Maksimalna veličina audio file-a je 9 MB.
Prošlogodišnji pobjednici natječaja nastupali su na Exit Music Live bini, ali i na Elektrani, Explosive i World Music bini. Ovogodišnja novost je pojavljivanje pobjednika natječaja na Exit Music Live kompilaciji koja će se promovirati i uz pristanak bendova postaviti na stranicu za besplatno preuzimanje. To je ujedno poziv izvođačima da svoje radove, bez obzira na rezultate natječaja, postave na svojim stranicama s opcijom “free download”, i zajedno sa Exitom promoviraju ovakav vid distribucije glazbe što izvođačima otvara nove puteve promocije.
Za sva dodatna pitanja u vezi natječaja, izvođači mogu pisati na music@myexit.org.
Od vodećih izvođača na ovogodišnjem festivalu, svoje nastupe potvrdili su Madness, Arctic Monkeys, Moby (MAIN STAGE), Grandmaster Flash, Andy C, Fabio & Grooverider (MAIN STAGE After 2), Carl Cox vs Green Velvet, Sasha vs John Digweed i Richie Hawtin vs Dubfire (DANCE ARENA), ali i brojni drugi headlineri desetog Exita koji će uskoro biti i službeno najavljeni.
Deseti po redu, ovogodišnji Exit festival bit će održan od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

PRODAJNA MJESTA

ZAGREB
Dallas Music Shop Zagreb – Masarykova 6 – 01/6403 585; dms-zagreb@mars-music.hr
Kino Europa – Varšavska 3 – 01/4872 888; ulaznice@kinoeuropa.hr
OSIJEK
V.O.O.D.O.O. Underground – Vrt Jagode Truhelke 3 – 031/212-001; osijek@voodoo.hr
RIJEKA
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a – 051/332-524; dms-rijeka@mars-music.hr
SPLIT
Dallas Music Shop Split – Narodni trg 14 – 021/314-133; dms-split@mars-music.hr
ZADAR
Dallas Music Shop Zadar – Široka ulica 2 – 023/315-413; dms-zadar@mars-music.hr
ČAKOVEC
Dallas Music Shop Čakovec – Kralja Tomislava 7 (passage) – 040/312-392; dms-cakovec@mars-music.hr.