Browse By

Otvaranje druge O2 Underground sezone u Osijeku

Kultni osječki klub Oxygene prošle je sezone podigao scenu na noge i kroz serijal evenata pod nazivom ‘O2 Underground’ dokazao da u Osijeku itekako postoji interes za kvalitetnim underground zvukom. Koncept s jednomjesečnim eventima uz gosta i trojicu rezidenata (Omke, Daniel E i Marko Felinger) pokazao se uspješnim i nakon bogate prve sezone znalo se da će biti nestrpljenja oko početka druge sezone.

Konačno, nakon ljetnog odmora i dolaskom nižih temperatura, došlo je vrijeme za drugu O2U sezonu, koja će zadržati koncept i mjesto radnje uz poneka tehnička osvježenja unutar kluba Oxygene. Otvorenje nove O2U sezone održati će se 12. listopada s početkom u 22h, a iza mix pulta biti standardni O2U trojac – Omke, Daniel E i Marko Felinger.
O2 Underground Season 2 opening
Cijena ulaznice iznosi simboličnih 15kn, a u suradnji s Kinom Europa u Osijeku ovo će ujedno biti i službeni after party koncerta Hladnog piva koji se održava iste večeri. Za posjetitelje koncerta uz predočenje ulaznice biti će besplatan ulaz u klub Oxygene.