Browse By

KnockOut Snow Festival predstavlja novo glazbeno pojačanje!

KnockOut Snow Festival predstavlja novo glazbeno pojačanje! Najpoznatiji britanski DJ dvojac The Shapeshifters koji je godinama na samom vrhu DJ scene pridružuje se festivalu koji već godinama spaja sport i glazbu i privlači tisuće studenata iz cijele regije. KnockOut Snow Festival vraća se u francuski grad Orcieres u južnim Alpama i u dva će termina biti domom tisućama mladih iz cijele regije. Od 28. prosinca do 04. siječnja 2014., te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014. nastupiti će brojna sjajna imena domaće i svjetske glazbene scene, a Max i Simon iz Shapeshiftersa stižu u Party Arenu u drugom classic terminu i garantiraju nezaboravnu zabavu.
 
Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin koji su 2003. godine svojim hitom Lola’s Theme svjetsku glazbenu scenu promijenili zauvijek. Oni su svojim inovativnim pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde na sceni a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techy doba inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta.
 
Osim dvojca The Shapeshifters koji će nastupiti u drugom terminu, KnockOut Snow Festival ove godine predstavlja i zagrebačku rock grupu Hladno pivo, Gorana Bareta i Majke, riječki Let 3, DJ dvojac Frankie Headfors koji će nastupiti u oba festivalska termina, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.
 
Kako to izgleda na koncertima DJ dvojca The Shapeshifters pogledajte na sljedećem linku:
http://www.youtube.com/watch?v=VxBnb_bQRAM&feature=youtu.be
 
Skijašima je na raspolaganju 100 km alpskih staza i više od 50 km staza za skijaško trčanje, snowpark na 2280 m/nv, inovativan sistem vučnica sa tri Telemix-a (kombinacija gondole i sjedežnice), 44 staze od kojih je 7 zelenih, 14 plavih, 17 crvenih i 6 crnih, 2 staze za boarder/skier cross, te po 1 staza za spust i slalom, hands-free ski pasovi I brojni drugi sadržaji.
 
Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u terminu od 04. – 11. siječnja 2014. iznosi 2390 kn za gotovinsko plaćanje, a popust od 200 kn očekuje prvih sto polaznika koji osiguraju svoje mjesto do 01. listopada 2013. Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .