Browse By

Black Light predstavlja predstavlja Strobelyx live u novom Klubu

Zagreb dobiva underground klub u samom centru grada – Klub. koji će ugostiti DJ-eve i live svirke. Ovaj vikend slavi se uz projekt Strobelyx koji nastupa 28. rujna u sklopu Black Light programa, a pridružuju mu se Mvja, Skelevibes te domaćini Rrramon! i DMTZagreb postaje bogatiji za još jedan klub u kojem će mjesta biti za različite glazbene žanrove i izvođače, od rock’n’roll, punk i indie bendova do elektronike, DJ-a i live actova. S kapacitetom od 200-250 ljudi, mogućnosti dva odvojena floora, radnim vremenom do 4 ujutro i djeljenjem dvorišta s Beertijom Klub. ima najbolje predispozicije postati novi glazbeni epicenter Zagreba, i to na adresi Pavla Hatza 16.
Subota u Klub.-u predstavlja elektronski solo projekt Strobelyx iza kojeg se krije Janko Novoselić. Janko je dao svoj pečat bendovima kao što su TBF, Tobogan ili BILK, a njegov spektakularni live nastup možete uhvatiti 28. rujna na Black Light večeri otvorenja Kluba. Strobelyx je malo svjetlo koje je pobjeglo s velikog LED zida i radi glazbu u bojama u kojima on to želi. Njegov CD Coloryx moći ćete kupiti u Klubu, a poslušajte kako zvuči na adresi http://jankonovoselic.bandcamp.com/album/coloryx-ep.  Na glavnom flooru priključit će mu se Black Light tata RRRamon! sa svojim senzualnim ritmovima, te Edin Haliti, član benda Disco’N’action, koji s programom Slastičarna već više godina vlada riječkim noćnim životom.
Na drugom bass flooru nastupit će MVJA, jedna od sestrica iz dvojca MayaVanya koje su nedavno nastupile i na krcatoj Chew The Fat! Cro večeri u Tvornici, a iako dolazi samo jedna seka osigurat će puno dobrog bassa. Uz nju na valovima bassa jahat će drugi dio Black Lighta – DMT. Večer predstavlja i novu mladu snagu zagrebačke scene – Skelevibes je DJ i producent, ljubitelj dubokih basova i laserskih zvukova koji prevladavaju u njegovim setovima od kojih vibriraju kosti. Vizuale puca VJ -polygon.
Početak je u 22 sata, a ulaz je 20 kuna do 00:30, te 30 kuna nakon. Klub. i Black Light časte pićem dobrodošlice, a program traje do 4 sata ujutro.