Browse By

Proslava treće sezone strujanja Radija 808 i veliki party u Močvari

Da je internet radio još uvijek poprilično apstraktan pojam u našim krajevima, vrlo dobro smo znali; da se upuštamo u nezahvalan i pomalo preambiciozan project, isto tako smo znalli. Upravo stoga razloga za slavlje povodom početka treće sezone rada prvog I jedinog specijaliziranog profesionalnog internet radija u regiji,  svaki od nas koji je posljednje 2 godine predano posvećivao svoje vrijeme, znanje i ljubav prema glazbi na stvaranje jedinstvenog glazbenog sadržaja Radija 808,  itekako ima.
Okupivši ekipu vrhunskih stručnjaka, novinara, voditelja, DJ.a i suradnika, Radio 808 započeo je s cjelodnevnim programom u rujnu 2011. godine.  Tata hip-hopa u Hrvatskoj, DJ Phat Phillie, jedan od najčuvenijih DJ-a u regiji, Eddy Ramich, glazbeni kritičar i novinar, Ilko Čulić, omiljeni glas vaših reklama, Alen Matošović Topssy, i mnogi drugi već treću godinu za redom pripremaju svježi glazbeni program za vas, nudeći glazbu I sadržaje koje ne postoje nigdje u regiji, poput specijaliziranih emisija Blackout, Sofistifunk ili Chicats, jedine K-pop emisije u ovom dijelu Europe. Istraživanje po rubu pop-glazbe, skandinavski izvođači, “indie” indie rocka ili  najnoviji trendovi elektronske glazbe, pronašli su u posljednje 2 godine svoje slušatelje i pokazali nam kako se u Hrvatskoj i regiji ne sluša samo 10 naslova s vrha stranih ljestvica.
Stoga je ekipa Radija 808 odlučila proslaviti početak 3.sezone emitiranja velikim partyjem na 2 floora zagrebačkog kluba Močvara koji će se održati 04. listopada s početkom u 22 sata. Tom prigodom nastupit će 10 DJ-a najmnogoljudnijeg soundsystema u Hrvata, Radio 808 Soundsystema te 1 live-act u izvedbi talentiranog producenta Egolessa, poznatoga kao i člana grupe Stillness. Boje Radio 808 soundsystema branit će (abecednim) redom: Basta, Bocca, D-Gree, Denna M, Ilko Čulić, Juice, Phat Phillie, Rea, Zero i Zoran Veles.
Ulaznice za party moći će se na dan održavanja kupiti po cijeni od 25 kuna na ulazu u klub Močvara.