Browse By

Novi đir srijedom u centru Zagreba

Od srijede 23. listopada, Blackout i RNB Confusion će vas zabavljati i grijati kroz zimske dane svake srijede u klubu Lemon na dva tematska floor-a te kroz službeni „Classics Warm Up“ u La Bodegi Wine baru. La Bodega i Lemon zajedno će ponuditi novi koncept izlazaka u Zagrebu, svojevrsnu fuziju koja će objedinjavati staru i novu školu, starije i novije generacije, muziku 90-ih i trenutne trendove, hranu i piće.
Blackout @ THE BASEment Floor / Lemon Club
Tako će ekipa Blackout-a na simbolično nazvanom „THE BASEment“ floor-u kluba Lemon prizvati dobra stara vremena i zlatno doba „Blackout“ programa te se vratiti r’n’b i hip-hop zvuku ponajviše 90-ih. U glavnim ulogama na THE BASEment floor-u biti će dobro znani zagrebački DJ-evi Phat Phillie, Bizzo Bodega, Independent i gosti.
RNB Confusion @ HOT LEMONade Floor / Lemon Bar
Na vrući plesni podij „HOT LEMONade“ vatru će dolijevati najsvježijim trendovima i hitovima iz r’n’b, mash up i mainstream klupske kulture dj-evi RNB Confusion programa. Sve zaljubljenike i trendsetere u popularni glazbeni recept RNB Confusion-a hranit će zaraznim plesnim ritmovima Dj-evi Em Bee, Sheko te specijalni gosti programa.
Classics Warm Up @ La Bodega Wine Bar (+24)
Službeno zagrijavanje za klupsko ludilo u Lemonu svake srijede između 21 – 23:30h od 23. listopada, rezervirano samo za stariju ekipu iznad 24 godine biti će novootvoreni wine bar “La Bodega” u Bogovićevoj. Novi koncept i program zvat će se „Classics“, čija će posebnost biti u 3D konceptu “Dine-Drink-Dance” popraćenim sa isključivo dobrim starim zvukom soul, funk i r’n’b-ija. Vaši domaćini večeri biti će poznati zagrebački promotori Phat Phillie i Medo koji će u španjolskom ambijentu La Bodege uz čašicu dobrog vina, birati i puštati samo najklasik stvari.
Od srijede 23. listopada provjerite NOVI ĐIR srijedom u gradu.