Browse By

Electronic Beats festival premješten na veću lokaciju

Zbog velikog interesa posjetitelja, Electronic Beats festival Zagreb je iz kluba Boogaloo premješten na Zagrebački Velesajam. Na festivalu će 8. studenog  nastupiti MS MR, Efterklang, DENA, Fritz Kalkbrenner (live) i CFSN-ov DJ Itch. Ulaznice je moguće kupiti u knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu, zagrebačkim T-Centrima te putem weba na ntry.at/eb-zagreb. Cijena karte u pretprodaji iznosi 65 kuna, dok će na vratima na dan događanja biti 80 kuna.
“Pretprodajni pokazatelji prvu odabranu lokaciju čine premalom za sve zainteresirane posjetitelje Electronic Beats festivala Zagreb.  Premještanjem događanja u veći prostor više će ljudi imati mogućnost nabaviti svoju ulaznicu“, poručuju iz organizacije. Ovaj putujući festival se u samo tri aktivne zagrebačke godine istaknuo kao jedno od najzanimljivijih glazbenih događanja sezone. Novoodabrani deveti paviljon ustvari je već provjerena EB lokacija, pošto je upravo tamo održano prošlogodišnje izdanje uz Woodkida, Dillon, Hot Chip i Modeselektore.
Glazbeno gledano, Zagreb će ove jeseni dobiti četiri domaće premijere. how much durvet ivermectin for dogs Ljubitelje indie glazbe najviše će razveseliti nastup Danaca Efterklang, orkestralnog post rock sastava s utjecajem elektronike. Iza benda su ukupno četiri albuma, od kojih je najzapaženiji ‘Piramida’ izdan za snažnu etiketu 4AD (The National, Bon Iver, Beirut… los diabeticos pueden tomar ivermectina ) krajem prošle godine. Njujorčani MS MR već su zauzeli svoje mjesto na radio chartovima i pozornicama vodećih festivala. U Zagreb stižu u sklopu turneje na kojoj predstavljaju album ‘Secondhand Rapture’ u izdanju Columbia Recordsa. Electro pop dvojac dosad je predstavio četiri singla sa svojeg prvijenca, dok su na radar šire javnosti stigli zahvaljujući seriji ‘Igre prijestolja’, koja je kao temu treće sezone odabrala njihovu pjesmu ‘Bones’. ivermectin reptile Izvođačima festivala će se pridružiti njemački DJ i producent Fritz Kalkbrenner, koji će pred kraj svjetske turneje Sick Travellin’ stići i na Velesajam. Njegova je glazba mješavina housea, hip-hopa i soula, a spomenuta turneja (nosi isti naziv kao posljednji Fritzov LP) rasprodana je na svim kontinentima.
U ovogodišnju Electronic Beats priču posjetitelje uvodi DENA, nova uzdanica berlinske kreativne scene. Svoju je glazbenu karijeru započela preseljenjem iz rodne Bugarske u Berlin, te upravo izdaje prvi album koji zbog čestih usporedbi s kolegicom M.I.A.-om nosi velika očekivanja. Zagrebački DJ Itch iz CFSN crewa pridružit će se line up-u i zabavljati posjetitelje između pojedinih nastupa.