Browse By

Održana pretpremijera novoga Depeche Modea

Sounds Of The Universe, dvanaesti studijski album Depeche Modea, diljem globusa izlazi 20. travnja, a hrvatski će fanovi tih trinaest novih pjesama moći kupiti već od podneva 18. travnja, kad u svim dućanima Dallasa počinje ekskluzivna prodaja novog dugosvirajućeg materijala elektro velikana.
promocija-400
Održana pretpremijera novoga Depeche Modea
Jučer je u zagrebačkom klubu Sax, u organizaciji Tuborga i Dallas Recordsa, održana hrvatska pretpremijera novog albuma Depeche Modea. Sounds Of The Universe izaći će 20. travnja, a pedesetak je hrvatskih fanova koji su se prvi prijavili na Tuborgovim internetskim stranicama jučer u Saxu imalo priliku prije svih čuti kako zvuči ovih trinaest novih pjesama:
1. In Chains
2. Hole To Feed
3. Wrong
4. Fragile Tension
5. Little Soul
6. In Sympathy
7. Peace
8. Come Back
9. Spacewalker
10. Perfect
11. Miles Away / The Truth Is
12. Jezebel
13. Corrupt
Na albumu Sounds Of The Universe ponovo su se sreli Depeche Mode i Ben Hiller, koji je producirao album Playing The Angel, a rezultat će se njihove kreativne sinergije uživo moći čuti 21. svibnja kada Depešovci sviraju kao glavni izvođači na Tuborg Green Festu 09. Uglavnom, fanovi Depeche Modea u Saxu su uživali.
Kupi Sounds of The Universe i upoznaj Depeche Mode
Iako će Sounds Of The Universe diljem globusa izaći 20. travnja, hrvatski će fanovi Depeche Modea već 18. travnja točno u podne dobiti ekskluzivnu priliku da novi studijski album svog omiljenog benda kupe u svim Dallas Music Shopovima. Onima koji tijekom ekskluzivne prodaje, od 12 do 14 sati, kupe novi CD Depeche Modea Tuborg i Dallas Records omogućit će sudjelovanje u promotivnoj igri, a glavna je nagrada upoznavanje s članovim Depeche Modea na Tuborg Green Festu 09 . Na račun dobiven prilikom kupnje novog albuma potrebno je upisati podatke, te ga ubaciti u bubanj na licu mjesta, a izvlačenje sretnih dobitnika bit će u subotu, 25. travnja. Važno je napomenuti da je za upoznavanje s Depešovcima potrebno imati ulaznicu za Tuborg Green Fest 09.
Tuborg Green Fest 09 party u Toxicu
Sve koji tijekom ekskluzivne prodaje u zagrebačkom Dallas Music Shopu kupe Sounds Of The Universe Tuborg časti jednim pivom i partijem zagrijavanja od 12 do 14 sati u Toxicu. Za one koji ne znaju, Toxic se nalazi u Preradovićevoj ulici, tridesetak metara od Dallasovog dućana.
Novi će se album Depeche Modea, ali i ostala izdanja vezana uz Sounds Of The Universe, od 18. travnja moći kupiti u svim Dallas Music Shopovima: Zagreb, Masarykova 6, Rijeka, Splitska 2a, Split, Narodni trg 14, Zadar, Široka ulica 2, Čakovec, Kralja Tomislava 7 te Rovinj, Carera 72.