Browse By

Hartera5 Festival: Let3 se vraća na mjesto zločina!

Let3 potvrdio je svoj nastup na Hartera festivalu. Sugrađani su u njihovom koncertu posljednji put uživali prije dvije godine, kad su Letovci baš u Harteri snimili svoj (sad već legendarni) live DVD – “Živa Pička” kojeg upravo promoviraju.
let3
Povratak na mjesto zločina u sklopu 5. najdražeg im festivala donosi ih u sasvim novom ruhu sa svježim i obogaćenim scenskim performansom kojim trenutno razveseljavaju svoje poklonike u svim zemljama regije, ali i šire. Osim sviračkih vratolomija tu su i mađioničari, trikovi, roboti, čepovi, gosti i tko zna što još sve ne…Let3 kakvog Riječani još nisu imali prilike doživjeti!!!
Nova pojačanja festivala su i zagrebački Ramirez koji će na Harteri predstaviti svoj novi album “Divovi i Kamikaze”, beogradski bandovi Repetitor i Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar te riječki Manofon.
HARTERA5 FESTIVAL
Rijeka, 12. i 13. lipnja 2009.
Lineup: Röyksopp, Klaxons, Simian Mobile Disco (DJ set), DJ Sasha, Boys Noize, Adam Freeland, Alex Metric, Laibach, Elvis Jackson, Mandrili, Morso, Sly, XXL, Torres…
Cijena dvodnevne ulaznice: 180 kuna u sustavu Eventima.