Browse By

O2 Underground @ Oxygene: povratak elektronike u Osijek

U subotu, 27. listopada osječki klub Oxygene započinje novi serijal evenata elektronske plesne glazbe,  pod nazivom ‘O2 Underground’. O2U je projekt nastao u uvjetima ekstremne suše kvalitetne underground elektronske plesne glazbe u Osijeku i prije svega predstavlja pokret kojemu je cilj pokazati da Osijek ispod siromašne i blijede scene još uvijek ima štošta za ponuditi. O2U klupske večeri u Oxygenu nastojati će postići ono jedino bitno – održati underground u Osijeku na životu i oživjeti elektronsku scenu.

Omke, Daniel E i Marko Felinger 27.10.2012. otvoriti će novu klupsku sezonu u Oxygenu, koji  će biti osvježen u tehničkom i vizualnom smislu (veliki video zid, poboljšan zvuk i rasvjeta, dekoracije prostora).
Cijena ulaznice, tj. podrška samom projektu i izvođačima iznosi simboličnih 10 kn, a samom kupnjom iste, posjetitelje čeka piće dobrodošlice i O2U hostese. Također, O2U ima i svoj happy hours period, koji traje od 23.00 h do 01.00 h. Unutar happy hour akcije, sva žestoka pića (strana i domaća) prodavati će pod akcijom 2 za 1.
S O2 Underground možete se umrežiti na facebooku i twitteru, ali i poslušati O2U promotivne mixeve na official.fm. Također, službene video najave i snimke dostupne su na O2U vimeo kanalu.